2777
2789
عنوان

خدایی چه تاپیکاییه میزنید😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نزدم خانوادم نزدن هنوز زنده ایم 

شما زنده ای

چون ماها واکسن زدیم ویروس ضعیف شده عزیزم

درواقع شما مدیون ماهایی هستید که واکسن زدیم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
تا یادمه فلج اطفال ایرانیا ساختنش درسته؟ 

اول تو خارج ساخته شد اون اقا روی نوه هاش امتحان کرد یکیشون فوت کرد یکیشون فلح شد بعد شصت سال با آزمون و خطا و ازمایش زیاد واکسن  فلج اطفال الانی رو ساختن کلا پروسه واکسن سازی زمانبره طولانترش هم این فلج اطفال بوده سریعترین کرونا بود که مجوز اضطراری گرفت هنوزم ازمایشاتش کامل نشده

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من سه دوز زدم

مشکلی هم ندارم

دوز یادآور هم میزنم بزودی 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

درس خوندن شعور نمیاره : 

درس نخوندن : واکسن قراره جن وارد بدنمون کنه🤡

واکسن قراره چیپ وارد بدنمون کنه کنترلمون کنن 

قراره همجنسبازمون کنن 

نهههه من واکسن نمیزنم قراره نسل بشرو منقرض کنن 🤡🤡

اینا کار ایلومیناتیه 

همش کار خودشونه وگرنه کرونا همون سرماخوردگی خودمونه 🤡🤡🤡

(لطفا قبل اینکه حمله کنید اینو بخونید ، هر ادمی که درس نخونده اینطوری نیست ، ولی هر ادمی که اینطوریه به احتمال ۸۰ درصد هیچ درسی نخونده و چیزی بارش نیست .)

اگه همین واکسن رو موعد مقررش وارد میکردن و لجبازی وسط نبود ومنم منم الان خیلیای دیگه زنده بودن...

ویروسم بخاطر واکسن کم نشده بخاطر گذر زمان ضعیف تر شد

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
درس خوندن شعور نمیاره :  درس نخوندن : واکسن قراره جن وارد بدنمون کنه🤡 واکسن قراره چیپ وارد ب ...

یچیز مشترک بین این مدل ادما اینه اعتقاد دارن زمین تخته:)))). 

اگه واکسن نمیزدیم که الان داشتیم ۹۰۰ تا ۹۰۰ تا کشته میدادیم خواهر من:)))

شما زنده ای چون ماها واکسن زدیم ویروس ضعیف شده عزیزم درواقع شما مدیون ماهایی هستید که واکسن زدیم

ما مدیون کسی نیستیم عزیزم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کروناویروسی بود انقدر جهش پیدا کرد تا کشندگیش کم شد مثل اغلب ویروس ها چون به میزبان زنده نیاز داشت میزبان مرده نمیتونست باعث بقاش بشه برای واکسینه کردن برای از بین بردنش باید حتی حیوانات رو هم واکسینه می‌کردند چون منشا حیوانی داشت حالا این وسط شرکت های داروسازی هم از ترس مردم استفاده کردن پول قلمبه گذاشتن جیبشون نوش جونشون 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
والا من دوسال کرونا نگرفتم وقتی واکسن زدم 3بارشدید گرفتم (یکبار درگیری ریه بود) اصلا مشخص نیست 

مامان من سه دوز زدن گرفتن شدید منکن نزدم ازشون پرستاری کردم با خیال راحت

کرونای لامصب اصلا معلوم نیس چه بیماریه که انقدر عوارض داره بازم دست دانشمندا رو باید بوسید که واکس ...

خودشدن‌تولید کردن دیگه نکنه خود بخود درست شده بیماریش؟؟

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚