2777
2789
عنوان

خواهشا نظرتون رو راجع به این خاستگار بگین...

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاقش خوبه  از بقیه لحاظ ها مشکلی نداره  فقط مشکلم سنشه

خب برید مشاوره، امروزه مشاوره ها بررسی میکنن و یه تستایی میگیرن که تشخیص میدن اون اختلاف سنی آیا ناجوره و ممکنه ایجاد مشکل کنه یا اوکیه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

خودتم سنت کم نیست... به نظرم خوبه خوشبخت بشید..... ۱۵،۱۶ ساله که نیستید هردو بلوغ کامل رسیدید

سنش هرچی که هست، 12 سال از طرف کوچیکتره. 

چرا سن بالای اون آقا را نمیبینی؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اخلاقش خوبه 

سلام

اینا که گفتی مادیات و شغل بود وکافی نیست اصلا اصلا

عجله نکن عقد کردن یک ساعته

ازدواج مهمه کل عمرت و اعصابت باهاش درگیر میشه تا لب مرگت

میرید پیش مشاور تست شخصیت میدید اگر اوکی داد با هم بارها صحبت میکنید و سوالاتتون رومیپرسید 

اخلاق تربیت ایمان وجدان دلسوزی و فداکاریش مهمه

و خوب فکر میکنید و‌بعد تصمیم میگیرید

فامیل زیاد دیدم زود به اختلاف خوردند وجدا شدند

چون فامیل دوره و رفت وامد زیاد ندارید بیشتر تحقیقات کنیدمخصوصا ازداخل خانو‌اده اش وپدرومادرش

اخلاقش خوبه  از بقیه لحاظ ها مشکلی نداره  فقط مشکلم سنشه

نمیگم مهم نیست، اما سن و تحصیلات ربطی ب درک و فهم نداره، بباهاش صحبت کن، ببین در چ حده، سن رفتار و گفتارش برات قابل هضم هست یا نه،

نکته مهم این ک بعضی ها قیافشون پیره ولی سنشون کمه و بعضیا عکسش.

قیافه و شادابی الان اونو با خودت بسنج، اینم بدون 12 ساااال زودتر از تو پیر میشه، مطمئنا ادم اجتماعی هستی با کار و مدرکی ک داری، ببین فردا در کنار هم توی جامعه و دید بقیه چشکلیه برات، نمیدونم تونستم منظورم بهت برسونم یا ن 

سلام  ممنونم عزیزم بابت راهنماییات

علیک سلام

درنهایت عقد دایم نکن هزار تاسختی ومسولیت داره صیغه موقت کن بیشتر بشناسیش بعد تو یه روزعقد وعروسی رو بگزار کن

تو دوران عقد هزاران دعوا و طلاق و کدورت وکینه پیش میاد اطرافم زیاد دیدم و پشیمون شدند از عقد دائم