سلام دوستان من پریشب زایمان کردم از اولم مصمم بودم اسم بچم رو بزارم آروین الان که آروین گذاشتم همه سرزنشم میکنن که چرا محمد آروین نزاشتم بعدا پشیمون میشی و اینا الان خیلی غصه میخورم چون شناسنامه گرفتیم بنظرتون عوضش کنم اول اسمش محمد اضافه کنم؟ اصلا میشه عوضش کرد؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انقد غصه خوردم امروز من از اولش فقط آروین رو انتخاب کردم بدون پیشوند و پسوند
عزیزم برای تربیت فرزند هم کلی پادکست و کتاب روانشناسی خوب و ... هست. لطفا برای تربیت فرزندت هم به حرف بقیه اهمیت نده. خودت مطالعه کن ، اطلاعاتت رو ببربالا و وقتی مطمین شدی راه درست کدومه همونو با اعتماد به نفس انحام بده وگرنه برای تربیت هم هر روز به مشکل برمیخوری یکی میگه مادر خوبی نبودب تا ۱۴ ماهگی بچه رو از شیر گرفتی و هزار تا حرف دیگه.پبشنهاد میکنم پادکستهای دکتر هلاکوییی از تولد تا ۳ سالگی رو گوش بدی. چند ساعت زمان میبره ولی با جزییات کامل تربیت فرزند رو اموزش داده
ممنون عزیزم اره سونو هام خوب بوده اما الان هفته 31هستم برا اولی سکسکه هاش متوجه میشدم
عزیزم بارداری تا بارداری فرق میکنه من برا اولی اصلا متوجه نمیشدم ولی واس پسرم کاملا متوجه بودم اگ خوب بوده دیگه نگران نباش اصلا آرامشت مهم ترین چیزه الان
ممنون عزیزم من خودم دوس ندارم چون هیچکی محمد رو کامل نمیگه اونوقت میگن ممد آروین ک من بدم می ...
بله دقیقا منم به همین دلیل اسم پسرم رو فقط یاسین گذاشتم دیگه محمد یاسین نذاشتم میدونم که آخرش نه یاسین میشه نه محمد میگفتن ممد 😬
عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️