2777
2789
عنوان

بلاخره منم زایمان کردم+ نظرسنجی اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ۹ ماه فکر کردی و تصمیم گرفتی و اسمی که دوست داشتی رو گذاشتی. چکار به حرف بقیه دارین. بقیه میتونن ...

انقد غصه خوردم امروز من از اولش فقط آروین رو انتخاب کردم بدون پیشوند و پسوند 

من از دواسمه خوشم نمیاد ولی خب حالا مثلا محمدعلی یا امیرعلی باز ترکیبشون بهتره هردوعربی هستن تو میخا ...

ممنون عزیزم

من خودم دوس ندارم 

چون هیچکی محمد رو کامل نمیگه اونوقت میگن ممد آروین ک من بدم میاد اسم رو کامل نگن

انقد غصه خوردم امروز من از اولش فقط آروین رو انتخاب کردم بدون پیشوند و پسوند 

عزیزم برای تربیت فرزند هم کلی پادکست و کتاب روانشناسی خوب و ... هست. لطفا برای تربیت فرزندت هم به حرف بقیه اهمیت نده. خودت مطالعه کن ، اطلاعاتت رو ببربالا و وقتی مطمین شدی راه درست کدومه همونو با اعتماد به نفس انحام بده وگرنه برای تربیت هم هر روز به مشکل برمیخوری یکی میگه مادر خوبی نبودب تا ۱۴ ماهگی بچه رو از شیر گرفتی و هزار تا حرف دیگه.پبشنهاد میکنم پادکستهای دکتر هلاکوییی از تولد تا ۳ سالگی رو گوش بدی. چند ساعت زمان میبره ولی با جزییات کامل تربیت فرزند رو اموزش داده

فقط برای خودت میگم نیازی نیست جواب کسی بدی  تو از اسم آروین خوشت اومد و همون رو بزار و هیچوقت ...

اره منم با شما موافقم من نه ماه همین اسم رو پسند کردم و انتخاب کردم از اول گفتم فقط آروین ولی الان دو روزه عذاب وجدان ولم نمیکنه

اره منم با شما موافقم من نه ماه همین اسم رو پسند کردم و انتخاب کردم از اول گفتم فقط آروین ولی الان د ...

اصلا نداشته باش عزیزم 

انشالله خوش نام باشه و بسلامتی بزرگش کنی 

الان مهم اینه حالت عالی باشه و حس خوب داشته باشی برای بدنیا اومدن پسرت و این لحظه ها رو کیف کنی 

ممنون عزیزم اره سونو هام خوب بوده اما الان هفته 31هستم برا اولی سکسکه هاش متوجه میشدم

عزیزم بارداری تا بارداری فرق میکنه من برا اولی اصلا متوجه نمیشدم ولی واس پسرم کاملا متوجه بودم  اگ خوب بوده دیگه نگران نباش اصلا آرامشت مهم ترین چیزه الان

ممنون عزیزم من خودم دوس ندارم  چون هیچکی محمد رو کامل نمیگه اونوقت میگن ممد آروین ک من بدم می ...

بله دقیقا منم به همین دلیل اسم پسرم رو فقط یاسین گذاشتم دیگه محمد یاسین نذاشتم میدونم که آخرش نه یاسین میشه نه محمد میگفتن ممد 😬

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️