2777
2789
عنوان

میخام برم عروسی راهنمایی میخوام

116 بازدید | 5 پست

کفشم پاشنه ۱۰ سانته ... شما می پوشید میرید مراسم یا با خودتون می برید اونجا می پوشید.؟؟

لباسمم آزاد و پوشیدس ..بنظرتون اگه زیرش تاپ تنم باشه مشکلی نداره؟ موقع لباس پوشیدن تو اتاق پرو رو میگم.

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم

من باشم بستگی به تیپ لباسایی که میپوشم داره

ولی معمولا میبرم تو تالار میپوشم

نه چه اشکالی داره میری پرو مجلسی میپوشی

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

من همیشه عروسی رفتنی لباس میپوشم میرم چون بدم میاد برم هول هولی بپوشم اونجا 

ولی لباسای برگشتمو که باید زیر مانتو بپوشم یا کفشی که باید با مانتو بپوشمو با خودم میبرم موقع برگشت عوض میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم بستگی به تیپ لباسایی که میپوشم داره ولی معمولا میبرم تو تالار میپوشم نه چه اشکالی داره میر ...

ممنون عزیزدلم راهنمایی کردی😍🌹

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
من همیشه عروسی رفتنی لباس میپوشم میرم چون بدم میاد برم هول هولی بپوشم اونجا  ولی لباسای برگ ...

مرسی گلم بابت راهنمایی 😍🌹

ممنون عزیزدلم راهنمایی کردی😍🌹

فدات شم تبادل نظره دیگه🥰

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️