2777
2789

خیلی ناراحتم خدا شاهده دو ماه ازدواج کردیم 

شروع کرد به مسخره کردن و زدنه جهیزیه من تو سرم 

شروع کرد منت گذاشتن و غصه کردن بابت اینکه خانوادش رفتن زیر چک (خدا شاهده خیلی وضع خانوادشون خوبه مامانش اصلا دست نگه نمیداره همش ولخرجی می‌کنه)

شروع کرد هعی کنار من تکرار می‌کرد ما عروسی کردیم اونا رفتن زیر قرض 

بعد گفت وام ازدواج تو رو خانوادت الان دارن بر میدارن بر دارن من دیگه پام رو خدا خونشون نمی‌ذارم 

واقعا هم همینطور شد 

خدا شاهده دلم شکسته 

دو ماه روز خوش ندیدم تمام تقصیر اون بوده 

دلسوزی بیجا می‌کنه 

خانوادش یعالمع طلا دارن اونو نمیفروشه یه ماشین دارن اصلا استفاده نمیشه افتاده تو کوچه اونو بفروشن ۲۰۰ میلیون قیمتشه خوب من چیکار کنم عروسی خرج داره تقصیر من چیه مگه فقط اونان عروسی کردن اینهمه فامیل پسر عروسی کردن 

شوهرم میگه فلان قیمت به آشپز شهرمون بدهکاریم 

بخدا یه مقدارش برای عروسیمونه بقیش هعی مادر شوهرم مهمونش میاد خدام شاهده جونش نمیگیره غذا درست کنه نسیه سفارش میده 

از بس کنار من گفته حالم از زندگی باهاش و استفاده از وسایلام بهم میخوره الهی زود بمیرم از این دنیا برم 

نمیخوام دیگه باهاش زندگی کنم اومدم خونه مامانم یکم آرامش داشته باشم

اونم اصلأ زنگ نزده 

ازدواجمون هم سنتی بوده 

اگر آدم خوبی هستی ؛ قوی هم باش ! چون به آدم های خوب زیاد ضربه میزنن .

فقط توصیه من اینه ک بچه نیار 

بیخیال تا زمانی ک تصمیم درست بگیری بیخیال باش کاش من بچه نداشتم همه رفتارای بد شوهرمو تحمل میکردم تا روزی ک بتونم ازش جدا بشم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

وااا😑خب میگفتی خودت عرضه داشتی جمع میکردی عروسیتو میگرفتی ک ننه بابات زیر قرض نرن هرچند وظیفشونه ،چرا ساکت میشینید این جورموقع ها،یه چیز گفت یه چیز بالاتر بگو چقد پرو شدن آخه

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بدم میاد زن و شوهر چیزای مالی و قاطی دعواکنن و سرهم واس این چیزا منت بزارن 

حرمتا شکسته میشه بنظرم 

عزیزم مگه اونا اومدن جلو گفتن نداریم شما و خونوادت مجبورشون کردی خیلی خرج کنن واس عروسی ؟

به خانوادش زنگ‌بزن‌بگو صفر تا صد خونه رو داماد باید بچینه طبق قانون!حالا پسرتون نداشته شما جبران کردید جاش قرار نیست شکایت کنید از اینکه بدهکارید و پسرتونم‌سر من منت بذاره میتونستید زن نگیرید براش 

فقط توصیه من اینه ک بچه نیار  بیخیال تا زمانی ک تصمیم درست بگیری بیخیال باش کاش من بچه نداشتم ...

من به ال دی حساسه بدنم و اینکه شوهرمم نمیره داروخونه ک بخره 

الان میترسم حامله هم باشم 😭

وااا😑خب میگفتی خودت عرضه داشتی جمع میکردی عروسیتو میگرفتی ک ننه بابات زیر قرض نرن هرچند وظیفشونه ،چ ...

بخدا جوابش رو دادم بدتر کرده با مشاورمون حرف زدم گفت سکوت من یه مدت تا درست میشه 

بخدا جوابش رو دادم بدتر کرده با مشاورمون حرف زدم گفت سکوت من یه مدت تا درست میشه 

سگوت همه چیزو بدتر می‌کنه والا واسه چی سکوت می‌کنی فکر کرده کیه

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
چقد بدم میاد زن و شوهر چیزای مالی و قاطی دعواکنن و سرهم واس این چیزا منت بزارن  حرمتا شکسته می ...

بخدا داشتن خدا شاهده الان هم دارن چک‌ هاش رو پاس میکنن بدون فروختن طلا و ماشین و ....

شوهرمه داره دلسوزی بیجا می‌کنه 

رسم ما اینه بزرگ تیکه با پسر هست

یه سری چیزا با سکوت درست نمیشه بلکه بدترمیشه بنظرم ،وقتی طرف مقابلت انقد بی منطقه فکرنکنم دلیل سکوت شمارو متوجه بشه

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
من به ال دی حساسه بدنم و اینکه شوهرمم نمیره داروخونه ک بخره  الان میترسم حامله هم باشم 😭

وااا یه روش دیگه بکار ببر بچه نیاری ها

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

به خانوادش زنگ‌بزن‌بگو صفر تا صد خونه رو داماد باید بچینه طبق قانون!حالا پسرتون نداشته شما جبران کرد ...

بخدا آنقدر حالم بده داشتیم‌میومدیم اینجا میخواستم ماشین رو باز کنم خودمو پرت کنم پایین اون گرفت لباسم رو نداشت 

دیگه اعصابم نمی‌کشه 

یه سری چیزا با سکوت درست نمیشه بلکه بدترمیشه بنظرم ،وقتی طرف مقابلت انقد بی منطقه فکرنکنم دلیل سکوت ...

هعی

بخدا آنقدر حالم بده داشتیم‌میومدیم اینجا میخواستم ماشین رو باز کنم خودمو پرت کنم پایین اون گرفت لباس ...

نه بابا این کارا چیه اخه خودتو انقدر عذاب نده با حرف زدن منطقی میشه درست کرد  

میدونم خیلی سخته یکی هی منت بذاره ولی قابل حله