2777
2789

هکه رونوشتم قطره چکون نباشه بچه ها من پنج ساله عروس شونم یه بچه هم‌دارم .این پنج سال تمام عمل زحمت خرید کاراشون زحمتاشون بامن بوده .من عروس بزرگ م  ۳۰سالمه قضیه ازاین قراره ما تازگی یه باغ خزیدیم با متراژ دوهزارو دویستا باغش ثمری یه وپردرخت و میوه یکماهه خریدمش .ولی جاری و خواهرشوهرمو براولین بار دعوت کردم بیان اونجا تاحالا نیومده بودن ببیننش من رفتم وسایل پذیرایی خریدم که اونجا ازشون پذیرایی کنم میوه تخمه اینا  این خواهر شوهرم سه سال عقد بود پول نداشتن خونه بگیرن عروسی بگیرن جهاز بگیرن بچه ها ابان ماه من سه شبانه روز برااین دختر عروسی گرفتم  هرچی دلش میخواست اورد گرون ترین ارایشگاه شهر رفت گرونترین لباس غذا همه چیز فک کنین برا عزوسی ش گاو کشتم هزار دعوتی داشت پول رهن خونشم طلا مو فروختم دادم چون شوهرم گفت فقط هزینه عروسی زو میده صفرتاصد عروسی حتی ساعت و کت شلوار داماد باما بود حالا این دختر اومد توباغ مون جای خوشحالی جای تبریک گفت من عجله دارم میخوام برم خرید براخونم ننشست اصلا زنگ زد تاکسی بیاد دنبال خوذشو جاری م برن با اون خیلی جوره ماانگار ادم حساب مون نکنن  خلاصه گفت حالا زنگ بزنم بگم کجام ب مامانش یارو اشنا بود باغ م بلد بود گفتم بلده بگو باغ حسین یهو گفت حالا میگم بیا باغ چوسکی  حسین زدن زیر خنده حق داشتم ناراحت شم گله کنم ب مادرشوهر یانه تازه مادرشوهر طبق معمول طرف اونو گرفت جای من بودین بگین لطفا

کار تو از اونا اشتباه تر بوده که همه چی رو براش خریدی،اه اعصابم خورد شد

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲

چقد نمك نشناش و بيشعور

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرا فقط  طرف دخترشونو میگیرن 

خواهرشوهر من جلو پدر و مادرش هرچی از دهنش در اومد بار من کرد ولی بازم طرف دخترشونو گرفتن

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

مقصر تویی که این همه خوبی می‌کنی.

لزومی نداره مشکلات اونارو به بهترین شکل حل کنی

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
مادرا فقط  طرف دخترشونو میگیرن  خواهرشوهر من جلو پدر و مادرش هرچی از دهنش در اومد بار من ...

برادر شوهر من به من و شوهرم تهمت هر.زگی زد ولی پدر و مادرش طرف اونو گرفتن 

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

مقصر خودتی عزیزم

چرا باید به یکی اینقد بها بدی؟

اصن امتحانی اول ی دوتا خوبی کوچیک میکردی ببینی قدردان هست یا نه

بعد این همه بریز بپاش میکردی براش

در ضمن اصن نباید دعوت میکردی اونا اگه تمایلی داشتن خودشون بهت میگفتن میومدن نکه در عمل انجام شده قرارشون بدی

مادرا فقط  طرف دخترشونو میگیرن  خواهرشوهر من جلو پدر و مادرش هرچی از دهنش در اومد بار من ...

مادرشوهرم رفت زد زیرگریه تادخترش اومد همه حرفامو گذاشت کف دستش دختر شم خریداش جمع کرد قهر کرد زد بیرون

برادر شوهر من به من و شوهرم تهمت هر.زگی زد ولی پدر و مادرش طرف اونو گرفتن 

خیلی بده طرف حق رو نگرفتن 

ولی من گفتم خدا بالا سر هست خودش جوابتو میده

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
حتی مبل و فرش خونه مادرشم من میخرم خواهر

چرا  تو میخری 

وضع مالیتون چطوره؟