2777
2789

یه دوستی دوران مدرسه داشتم دلم براش یه ذره شده همشهریم نبود 

دیشب خوابشو دیدم 

کاااااش یه بار دیگه فقط صداشو بشنوم

هرچی تو اینستا سرچ میکنم اسمش نمیاد😭😭😭😭

دوستی آشنایی کسی رو نداری که از طریق اون شمارشو بگیری؟

ولی بی خیال شو چون اگه تو واسه اون مهم بودی می اومد سراغتو می گرفت پس مهم نیستی براش.منم دو تا دوست صمیمی داشتم الان خبرشونو ندارم.دلمم براشون تنگ شده.البته خودم باعث قطع ارتباطمون شدم.ولی اگه واسشون مهم بودم وقتی دیدن خبرشونو نمی گیرم لااقل یه بار بهم‌پیام می دادن.

عاشق زندگی و همسرم😊امیدوارم به خدا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دوستی دارم همشهریم هست شمارش رو دارم اماااا باهم قهریم دلم براش خیلی خیلی تنگ شده

منم دلم واسه دوستام تنگ شده😞خیلی دوست دارم دوباره باهاشون حرف بزنم ولی می ترسم منو پَس بزنن یا جوابمو ندن.

منم یه دوستی داشتم شماره‌ش برام حذف شده بود خیلی دلم میخواست باهاش حرف بزنم الان یادم اومد تو اینستا همو فالو داریم 😂 اینقد زیاد به اینستام سر میزنم

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش.
دوستی آشنایی کسی رو نداری که از طریق اون شمارشو بگیری؟ ولی بی خیال شو چون اگه تو واسه اون مهم بودی ...

ببینید اونم مثل من راهی برای پیدا کردن من نداره

ما هر کدوم از دو شهر متفاوت بودیم که تو یه شهر دیگه همکلاس بودیم

چرا آخه؟؟؟ 

یه موقعی سر یه چیزی باهاشون به اختلاف خوردم که بعد فهمیدم حق با اونا بوده.خیلی نصیحتم کردن ولی من گذاشتم به پای حسودی

اگه راهی برا آشتی هست آشتی کن

بعد یکی از این دوستام پیج اینستاش رو لغو کاربری زده بود خواهرم فکر کرده بود این دوستم زده بلاکش کرده.با من دعوا گرفت که این دوستت منو بلاک کرده و این شعور نداره و تو بخاطر من باهاش حرف نزن و.......از اینجور مسخره بازیا😑

پیج همین دوستمو داشتم .فالو نداشتما‌ فقط گاهی اوقات می رفتم پیجشو نگاه می کردم.مثل این که فهمیده منو محدودم کرده.الان نمی تونم پستاشو ببینم.اون یکی دوستمم نه شمارشو دارم نه پیجشو.