2777
2789
عنوان

متخصص زنان در مشهد

24565 بازدید | 41 پست

سلام

خانوما یه متخصص خوب توی مشهد سراغ دارید

میخوام در طول بارداری زیر نظرش باشم

که خودتون زیر نظرش بودید از کارش راضی این

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر انصاری استاد دانشگاه هستن .عالی عالی بیمارستان پاستور هم هستن.البته بازم تحقیق بفرمایید

فریده انصاری؟الان همونجا میرم ولی خیلی شلوغه و معطل میکنه ادمو...بعدشم زیردستاش بیمارا رو نگاه میکنن و دارو میدن

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
فریبا حقی شنیدم خوبه

کجاست مطبش؟

نمیدونم عزیزم تو نت سرچ کنید...ولی دکتری انتخاب کن ک برات وقت بذاره یک سری دکتر ها ۵ تا ۵ تا مریض می ...

اره دقیقا فریده انصاری همینجوریه برا همون میخوام دکترمو عوض کنم...اصلا فرصت نمیده که مشکلاتمو بگم.تند تند دارو مینویسه..میگه برو دارو هاتو بگیر

فریده انصاری؟الان همونجا میرم ولی خیلی شلوغه و معطل میکنه ادمو...بعدشم زیردستاش بیمارا رو نگاه میکنن ...

من هشت سال پیش میرفتم.شلوغ بود و برای معاینه ماما داشت ولی کارش علمی و عالی هست.خودشون هم دستگاه سونو دارن

سلام عزیزم من خودم بارداریمو زیر نظر دکتر سیده مریم مرشدی بودم خیلی خوش اخلاق و مهربونه و وقت میذاره..

دکتر محبوبه رستمی هم جاریم و چند نفر دیگه رفتن پیشش راضی بودن..

سلام عزیزم من خودم بارداریمو زیر نظر دکتر سیده مریم مرشدی بودم خیلی خوش اخلاق و مهربونه و وقت میذاره ...

ادرسشو میزاری برام گلم؟؟

من هشت سال پیش میرفتم.شلوغ بود و برای معاینه ماما داشت ولی کارش علمی و عالی هست.خودشون هم دستگاه سون ...

اره خیلی دکتر فهمیده ای هستن....میخوام چندتا دکتر دیگه هم بشناسم ببینم کدوم بهتره

چون سابقه سقط دارم نمیخوام ریسک کنم

ادرسشو میزاری برام گلم؟؟

دکتر مرشدی:هاشمیه ۱۸ پلاک ۱۵۶،توی نت بزنین شماره مطب و یه شماره همراه هم میاد به اون شماره همراهه زنگ بزنین براتون وقت میذاره،روز های زوج هستن.

دکتر رستمی:احمدآباد،نبش عارف۱،ساختمان آزاده،طبقه اول واحد ۵..تلفن ایشون هم هست داخل اینترنت بزنین.

دوتاشون خوبن خب ولی دکتر مرشدی تک تک مریض ها میرن داخل، اگه براتون مهمه این موضوع.

دکتر مرشدی:هاشمیه ۱۸ پلاک ۱۵۶،توی نت بزنین شماره مطب و یه شماره همراه هم میاد به اون شماره همراهه زن ...

مرسی گلم

اره خیلی خوبه که دکتر تکی مریضا شو ببینه

ببین من یه متخصص خیییلیی خوب میشناسم مخصوصا تو حوزه بارداری. ولی مشهد نیستن میتونی اول مشاوره آنلاین بگیری باهاشون. من خودم چندین بار باهاشون صحبت کردم. دکتر یلداپورحسن هستن. یه سرچ بزن اسمشون رو خیلی معروفن و کارشون خوبه