2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا پیدا کردین؟

حقوقش از وزارت کار باید بیشتر باشه 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
فک نمیکنم کم باشه چون پسر عموی شوهرم هست مستاجره ولی خونه خوب میشینه ده دوازده فک نمیکنم کمتر باشه د ...

نه بابا مهندس برق 14 میگیره بالا گفتم ببین

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن 
همون 6 7 تومن فک میکنم شوهر دخترعمم تو شرکت برق بخش اداره تا ارشد هم درس خونده حقوقش امسال شد 14 الب ...

غیر از حقوق کلی هر دفعه بهشون اضافه کاری عیدی مناسبتها پول میدن 

اسی ب شوهرت بگو برو

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
از کجا پیدا کردین؟ حقوقش از وزارت کار باید بیشتر باشه 

اامروز شوهرم رفته بود یه جایی برا تست جوشکاری جوشکاری از اون سختا بوده وگفتن ک زیادبلدنیستی ونمیخاییم داشته ازشرکته میومده بیرون یه اقایی صداش زده گفته برو فلان جا من الان زنگ میزنم آشنامون دیگه رفته فرم پرکرده دوساعت پیش الان زنگ زدن بره

خداکنه همینطور باشه

عزیزم بنظرمن هرکاری بهتر از بیکاریه بنظرم بره کار بهتر پیداشد همون بره من شوهرم امسال تازه حقوقش شده ۱۰ تومن دوتا بچه دارم واس اینک کم نیاریم اسنپ میره شبا در ماه ب ۱۵ میرسه شابد بیشتر ولی اجاره خونه پول آب برق نداریم بجاش کلی قسط داریم هزینه دانشگاه شوهرمم هست شوهرم کارمند رسمی هم هست ولی گفتم بریم تا درسش تموم بشه کار بهتر اوکی بشه براش