2777
2789

بچم دوماه و نیمشه چند روزه دیروز و امروز شکمش کارنکرده و شیر خشکیه و نفخ و دل درد شدید داره،شکمش که دست میزارم اینقد صدا میده،نمیدونم چی بهش بدم،قطره اینفکول و پدی لاکت دارم

ولی یدفه بردمش دکتر گفت پدی لاکت واسه بچه هاییه که اسهال دارن!

ولی بی بی کر واسه یبوست...

الان کدومو بدم؟شما تجربشو داشتین؟واسه بچه تون چه قطره ای میدادین تاثیرش خوب بود بجز این دوتا قطره،که واسه یبوست هم خوب باشه؟

با اینفاکول خوب نشد؟ بهترین قطره اس که

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینفاکول خوب نشد؟ بهترین قطره اس که

قطره اینفاکول واسه یبوست هم خوبه؟

خریدم ولی بهش ندادم چون نمیدونم باید چند قطره بهش بدم،خارجیه قویتره واسه همین

پدی لاکت ۵قطره میدادم

قطره اینفاکول واسه یبوست هم خوبه؟ خریدم ولی بهش ندادم چون نمیدونم باید چند قطره بهش بدم،خارجیه قویت ...

نه برای دل‌درد... نمیدونم یبوست رو گلم

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
پدی لاکت برای اسهاله . من بچم تا ماست میخوره اسهال میشه گفتم شاید برا شما هم جواب باشه

اون اسهال به خاطر عدم تحمل لاکتوزشه و باید درمان بشه. احتمالا دلپیچه و بیقرار هم میشه‌.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...