2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق نمیدونم گلم تجربه هم نداشتم ولی قبلا دیدم چند نفر میگفتن تا روز چهاردهم ممکنه کاذب باشه بعد از روز چهاردهم بیبی بزنید. بازم میگم مطمئن نیستم از صحت این مطلب انشاالله که مثبت باشه عزیزم

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

منم زدم بی بی چک هاله افتاد و مثبت بود ان شاالله برا تو هم اینطوری باشه ولی ب ما گفتن فقط آزمایش بد ...

به من هم گفتم نزن ولی طاقت نیاوردم زدم که خداییش از استرس من کم کرد ،یکی‌روز هفت یکی روز یازدهم و امروزم روز سیزدهم شنبه هم که باید برم تست بتا بدم

دقیق نمیدونم گلم تجربه هم نداشتم ولی قبلا دیدم چند نفر میگفتن تا روز چهاردهم ممکنه کاذب باشه بعد از ...

اره من فردا روز موعدمه دیگه چون شوهرم خونست گفتم امروز بزنم و دیگه نزنم تا شنبه که بتا میدم 

ان شاالله که خیره یادمه فقط آزمايش خون میرفتم ۱۴ روز بعد 

ان شالله که قسمت هم منتظرا بشه خیلی سخته ،من دیگه نه جنین دارم و نه جون برای ادامه این راه خیلی اذیت شدم ان شالله تموم بشه این انتظار و مثبت بشم شنبه 

اره من فردا روز موعدمه دیگه چون شوهرم خونست گفتم امروز بزنم و دیگه نزنم تا شنبه که بتا میدم 

شما فردا دوباره تکرار کن انشاالله که مثبته🥰 برات صلوات میفرستم 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍