2777
2789
عنوان

صحبت با روانشناس

165 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها 

در خصوص اینکه همسرم و خانواده اش مخالف عروسی کردنمون بودن(ماجراش توی تاپیک های قبلی هست) من تنها راه که برام مونده اینه که توی شهرمون یه روانشناس خیلی خوب هست که اگر به مشکلی یا مسئله ای برمیخوردیم من و همسرم میرفتیم پیشش و همسرم خیلی این روانشناس رو قبول دارن و حالا من میخوام امروز زنگ بزنم به این روانشناس و بگم که با به همسرم بگن که بیاد مطب و باهم صحبت کنن که قانع بشه و نگه که من زنگ زدم و خواستم 

بخدا کلافه شدم دیگه خودم نمیتونم حریفش بشم و هیییچی راجع به عروسی نمیگم چون بحث پیش میاد و میگه خانواده ام میگن فعلا زوده هنوز امادگی ازدواج کردن ندارید 

بنظرتون روش خوبیه؟درضمن من خودم ۲۲ سالمه و همسرم ۳۳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره روش خوبیه ولی تاکید کن نگن تو زنگ زدی

اره حتما میگم 

چون بفهمه من زنگ زدم باز بحث و دعواست 

خداییش یکسال و پنج ماهه که عقدیم 

گفتیم شهریور عروسی کنیم میشه یکسال و ۹

ایا این تایم کمی هست برای عقد بودن که خانواده همسرم میگن نه زوده فعلا؟!؟!

اره حتما میگم  چون بفهمه من زنگ زدم باز بحث و دعواست  خداییش یکسال و پنج ماهه که عقدیم&n ...

عزیزم منم ۲ساله عقدم 

هر دفعه یکی میمیره ایناهم قدیمی هستن باید براش پند بشینن من ک بیخیال شدم سپردم به خدا

دلیل خانواده ش بغیر اینکه زوده  دیگع چی می‌تونه باشع بنظرت؟

میگن پسرمون فعلا دانشجو پزشکیه درس داره 

اما همسرم علاوه بر اینکه دانشجوعه خانواده ام براش کلینیک زیبایی زدن،ماشین براش خریدن و بهمون یه واحد توی بهترین جای شهر میدن و قرار بود حتی خانواده ام هزینه عروسی رو تقبل کنن 

اما خانواده اش بخورده اروپایی فکر میکنن و میگن ادم باید چند سال عقد بمونه و چه اشکال داره 

ببخشید میگم ولی وظیفه خانوادهت نبود اینقدر به پاش بریزن و لوسش کنن

خب گفتن مثل پسرمونه با پسرمون چه فرقی داره 

اما باعث شد خودشو و خانواده اش اینجوری بشن و فکر کنن دیگه چه خبره....

خب گفتم مثل پسرمونه با پسرمون چه فرقی داره  اما باعث شد خودشو و خانواده اش اینجوری بشن و فکر ک ...

الان تو دیگه هرچی بگی میگن از بابات بخواه 

من نذاشتم اینجور بشه

بجاش برای تو طلا می‌خریدن کلیم کلاس داشت تو این گرونی 

الان اینا خیلی ازتون توقع میکنن 

انگار تو پسری اون دختره

الان تو دیگه هرچی بگی میگن از بابات بخواه  من نذاشتم اینجور بشه بجاش برای تو طلا می‌خریدن کلی ...

خب بگید من چکار کنم با مردی که میتونه عروسی بگیره اما نمیگیره؟

بخدا خسته ام 

کل کسانی که چه با من و چه بعد از من عقد کردن تابستون عروسیشونه 

و هر کس میبینتم میگه پس کی عروسی می کنید؟نکنه مشکل دارید؟

و توی شهر ما عقد طولانی رسم نیست