2777
2789

بشدت خواهرشوهرهام و مادرشوهرم دخالت میکنند نمی‌دونم شاید چون من شخصیت آرومی دارم و جوابی نمیدم بهشون این دخالت ها در حدی بوده ک خواستیم جدا بشیم .رفت و آمد متاسفانه شوهرم قطع یا کم نمی کنه .بنظرتون از این به بعد جوابشونو بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار هر وی میخوان بگن و بگو حرف شما درسته👌👌 بعد کاری که خودت میدونی رو انجام بده 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

اونا با شخص شما مشکلی ندارن شما جدا بشی هم هرکی جات بیاد همین بساطه شوهرت باید ارتباط رو محدود تر کنه شما کمتر برو کمتر صحبت کن یه دیوار بساز بین خودتون

تا زمانی که این شرایط کنترل نشده هم بچه نیار

چه دخالت هایی مثلا

پوشش لباس نظافت خونه تربیت بچه ها رفت و آمدها 

مثلا ما خونه مون زیاد داشتیم شوهرم دوباره کلی گرفت و آورد من گفتم چرا اصراف می‌کنی میمونه کپک میزنع  مادرشوهرم با داد و بیداد ک بجای دستت درد نکنه هست ک بعد شوهرم هم واکنش نشون داد .مثلا میاد شوهرمو یاد میده ب زنت کمک نکن طلا و لباس نخر یا وظیفه تو هست کولر راه بندازی اونوقت من دوتا بچه کوچک دارم ی ساله و سه ساله