2777
2789

اگه کلا طلا نداری همه رو بده دستبند یا بده یدونه النگو جنس خوب ک تک میندازی شیک باشه اگه داری به النگو هات اضافه کن انگشتر بخر گوشواره یا یه گردنی چیزای ظریف الکی نخر ک دوروزه خراب بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کلا طلا نداری همه رو بده دستبند یا بده یدونه النگو جنس خوب ک تک میندازی شیک باشه اگه داری به الن ...

سرویس دارم و یه حلقه نشانمم دوس نداشتم گذاشتم رو پول النگوها

۳ تا هم النگو فقط همین 

ی انگشتر جای خالیش قشنگ حس میشه 

انگشتر ۷ گرمی جلوه دار شیک پیدا میکنم بنظرت؟ 

سرویس دارم و یه حلقه نشانمم دوس نداشتم گذاشتم رو پول النگوها ۳ تا هم النگو فقط همین  ی انگشتر ...

پس واجب شد یه انگشتر هفت گرمی بخری،اره هفت گرم یه انگشتر خوب میخری

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
سرویس دارم و یه حلقه نشانمم دوس نداشتم گذاشتم رو پول النگوها ۳ تا هم النگو فقط همین  ی انگشتر ...

هفت گرم یه انگشتر چنان بزرگی میکنه ک نگو هفت گرم واسه انگشتر خیلیه ها یه انگشتر عالی میکنه 

عه واقعا  آخه هنوز نرفتم بازار ببينم

اگه هفت گرم رو همراه اجرت و مالیات سود حساب کردی هفت گرم عالیه وگرنه یه انگشتر پنج گرمی میکنه ک همونم خیلی خوبه پولتون چقده؟ من گرمی 2580 یدونه النگو خریدم شد 17400گرمش5گرم 600سوت بود اما النگو اجرتش پایینه انگشتر بشدت بالا سعی کن نگین دار آنچنان ظریف کاری نخری اجرت حتما بپرس زیر 400بخر چون بیشتر خیلی گرونه الان انگشتر مادر شوهرم 520تومن اجرتش میدونی یعنی چی یعنی یه انگشتر پنج گرمی 2600فقط اجرتش مالیات و سود طرفم هس