2777
2789

با مادر شوهرم زندگی میکنم هر جا میخواد بره همش میگه دخترتو بده ببرم منم دوست ندارم تنها بره شوهرمم جرآت نداره بگه نه میگه من نمیتونم بگم نه باید بزاری بره با مامانم الانم دعوامون افتاده میگه بعدظهر میخوان برن بیرون شهر حاضرش کن بره منم گفتم نمیخوام تنها بره میگه تو حقی نداری براش تصمیم بگیری من پدرشم حاضرش میکنی بره کلی سرو صدا کرد عوضی رفت 

دخترم تمام زندگیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بچت یاد بده باهاشون نره وقتی میان دنبالش بگه نمیرم

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

چند سالشه دخترت

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

میفهمم سخته منم این شرایط و داشتم ولی دیگه شوهرم نذاشت بره.

خودت نمیتونی بهشون بکی؟

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️

کاشکی یکی به من بگه بچه هات رو بده ببریم بیرون 😭😭😭 

با شوق فراوون حاضرش کن بده بره وقتی رفت برو خوراکی مضر چیپس و پفک بخر بشین جلو تی وی ببین حوصله. داری بچه نگه داری 

خوش به حالت 

عزیزم اگه آدمای باشخصیتی هستن چه اشکالی داره؟ 

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱