2777
2789

مادر و پدر شوهرم دیشب زنگ زدن ما میایم خونتون و غذا حاضری برامون درست کن . 

لطفا پیشنهاد بدید که چند مدل باشه و چه چیزایی باشع 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوکوسبزی

الویه

سوسیس بندری

سالاد تن ماهی

تن ماهی بابرنج

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام
حالا اون گفته ک ب زحمت نیفتی شما ی چی بهتر درس کن عروس ناز

من همیشه چندین مدل غذا درست میکنم .الانم میخوام چند مدل درست کنم .ولی سری قبل من ماشین خریده بودم رفتیم مثلا با شیرینی خونشون .برگشتن تند تند هی میگن چرا الان اومدید ما شام نداریم .ما هی میگیم نمیمونیم اونم هی میگفت ما شام نداریم میخواست بخرید .

هر دفعه میریم هم البته خودمون می‌خریم می‌بریم. 

گفتن تو عمل نکن سیاست داشته باش  زرشک پلو با مرغ بزار یا لوبیا پلو با سبزی و ترشی و سالاد

خودم همین طوریم ولی سری قبل خیلی بدم اومد .

نوشتم بخونید بازم نطر بدید .مرسی 

من همیشه چندین مدل غذا درست میکنم .الانم میخوام چند مدل درست کنم .ولی سری قبل من ماشین خریده بودم رف ...

پس نون پنیر😂😂

رفیقم.. اگه چشمت ب امضام خورد برای حال دلم  ی صلوات بفرست ب ارزوم برسم.... مرسی ازت.. لایکم کن منم برات صلوات بفرستم ♥♥
حالا اون گفته ک ب زحمت نیفتی شما ی چی بهتر درس کن عروس ناز

نه بابا .اصلا براشون مهم نیست . 

اتفاقا میگن ولی میدونن من چند مدل درست میکنم خودشون همیشه خودشون دو دعوت میکنن بعد میگن ما بدون دعوت نمیریم جایی . 

ما هم‌میریم خونشون مادرش که پیرم نیست میگه بخرید بیاید یا خودتون بیارید 

پس نون پنیر😂😂

😄😄😄

بخدا حقشون همینه ولی نمیتونم .

خودمم بچه دارم مجبورم یه چیزی درست کنم . 

سالاد الویه با پاستا و این جور چیزا خوب میشه ؟  

😄😄😄 بخدا حقشون همینه ولی نمیتونم . خودمم بچه دارم مجبورم یه چیزی درست کنم .  سالاد الویه ...

همون اره ..بگو مادرجان خریدن خوردن بو د خودمون خونه داریم اومدیم شمارو ببینیم 🙄🙄😒

رفیقم.. اگه چشمت ب امضام خورد برای حال دلم  ی صلوات بفرست ب ارزوم برسم.... مرسی ازت.. لایکم کن منم برات صلوات بفرستم ♥♥