2777
2789
عنوان

پریودی

295 بازدید | 20 پست

سلام دوستان ماه گذشته ک‌ پریود شدم ۴ روز اول خونریزی زیاد داشتم مثل همیشه بعدش قطع شد تا روز ۶ و ۷ بصورت لکه بینی میخواستم برم غسل کنم دیدم هنوز لک بینی دارم تا به امروز که دو هفته ازش گذشته همیطورم بیشتر وقتی میرم دشویی دارم و اولین باره همچین اتفاقی برام میفته بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه تو پریودی هم خود /ار/ضایی هم کردم؛ ۳۶سالمه لطفا اگر کسی اطلاعی در این زمینه داره بهم بده؛مجرد هستم

عزیزم لطفا خود ارضایی نکن 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دست خودم نبودم ولی اره بعد این اتفاق تصمیم گرفتم ترکش کنم میترسم بخاطر این باشه

من کاری ب مسئله شرعیش ندارم ولی وقتی بدن ی نیازی مث آب خوردن و غذا خوردن داره ک طبیعتشه چیکارش میخوای بکنی؟ میخوای سرکوبش کنی؟ اون دوستمون هم ک صاف میگه خود ارضایی نکن اصن ب مشکل تو فکر هم کرد؟ فقط همینشو دید؟

دست خودم نبودم ولی اره بعد این اتفاق تصمیم گرفتم ترکش کنم میترسم بخاطر این باشه

منم قبلنا میکردم وقت مجردیم انقد دوست داشتم این کارو ولی وقتی فهمیدم گناهه به بدبختی ترکش کردم سرمو گرم کردم هروقت میومد تو فکرم  خودمو میزدم به اون راه یک کار دیگه انجام میدادم باید از فیلمای +۱۸ ام دوری کنی بشدت 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
من کاری ب مسئله شرعیش ندارم ولی وقتی بدن ی نیازی مث آب خوردن و غذا خوردن داره ک طبیعتشه چیکارش میخوا ...

تو واقعا گناه کبیره رو میگه نیاز بدن 

طرف سی وخورده ای سالش 

اینجوری میشه که گناه عادی جلوه داده میشه 

خب مگه 

چیه

خب شده دیگه 

نیازش 

من کاری ب مسئله شرعیش ندارم ولی وقتی بدن ی نیازی مث آب خوردن و غذا خوردن داره ک طبیعتشه چیکارش میخوا ...

اره واقعا نیازه ولی ب گ. وه. خوردن افتادم واقعا تکلیفم مشخص نیست در هرصورت من یا ما دخترا بدبختیم

تو واقعا گناه کبیره رو میگه نیاز بدن  طرف سی وخورده ای سالش  اینجوری میشه که گناه عادی ج ...

اوکی شرایط ازدواجش رو جور کن با ی آدم مناسب ک ب خاطر نیاز جنسی نزنه خودشو بدبخت کنه بندازه تو چاه 

من به مشکلش فکر نکردم خودم قبلا این کارو میکردم خیلی عوارض بدی برام داشت برای همین بهش پیشنهاد کردم مثل من ترکش کنه 

اره واقعا نیازه ولی ب گ. وه. خوردن افتادم واقعا تکلیفم مشخص نیست در هرصورت من یا ما دخترا بدبختیم

اینم نتیجه عذاب وجدان دادن ب خودت من ک حرفمو‌زدم میدونم الانم کلی کامنت بد میگیرم ولی تو منطقی بشین ب خودت و عزت نفست و بدنت فکر کن

اوکی شرایط ازدواجش رو جور کن با ی آدم مناسب ک ب خاطر نیاز جنسی نزنه خودشو بدبخت کنه بندازه تو چاه&nb ...

واقعا الان ما توی عصری زندگی میکنیم که بیشتر از روحمون به جسممون اهمیت میدیم این همه راهکار دارن کافی یه سرچ تو گوگل بزن شاید یکی تا پایان عمرش مجرد باغی موند باید خودشو تو گناه کبیره غرق کنه یابانفسش بجنگه اینم خودش یه جنگ بین نفس و لذت وپاکی پس آدما چطور امتحان میشن 

اینم نتیجه عذاب وجدان دادن ب خودت من ک حرفمو‌زدم میدونم الانم کلی کامنت بد میگیرم ولی تو منطقی بشین ...

یعنی شما میگی خود ارضایی کنه؟