2777
2789
عنوان

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات💚

75 بازدید | 15 پست

به نیت تعجیل در امر ظهور

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ان شاء الله خدا حاجت همه رو بده به حق همین لحظات اجابت دعا🤲♥️

💚اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْرا....الهی آمین

بخدا اینو خوندم یاد دوران مدرسه افتاذم همیشه همینو میگفتن

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا اینو خوندم یاد دوران مدرسه افتاذم همیشه همینو میگفتن

😂

یاد دعاهای سر صف؟

من خیلی این جمله رو دوست دارم.... واقعا تصورش خیلی دلنشینه 😍😍😍

خدا ظهور آقا و نزدیک کنه ان شاء الله که چشم همه بر چهره شون روشن بشه الهی آمین ♥️♥️♥️

الحمدلله بله🥰

عزیزم من یه سوال داشتم میشه راهنماییم کنید

راستش من چادری نیستم اما عاشق حجابم همیشه شال سرم بوده و موهام اصلا بیرون نبوده شلوار زاپ دار اینام اصلا نمیپوشم یا شلوار جذب مانتو هم حالا یا کاپشن توی زمستون همش جلو بستس اما قدشون خیلی بلند نیست مثلا تا زانو هستش موهامم داخله و پیدا نیست به نظر شما حجاب حساب میشه؟

چون قدم زیاد بلند نیست از عبا و چادر نمیتونم استفاده کنم

🤍
عزیزم من یه سوال داشتم میشه راهنماییم کنید راستش من چادری نیستم اما عاشق حجابم همیشه شال سرم بوده و ...

عزیزم بله....چادر حجاب برتر هست...

ولی شما پوشش کاملی دارید الحمدلله

اگر تمایل دارید حتما میتونید از خیاطی ها،عباهای سایز مناسب تهیه کنید.مراکز فروش حجاب 

بانوی عزیزم از خدا بخواه همیشه ثابت قدم نگهتون داره و الهی عاقبت بخیر بشید.اگر به چادر هم علاقه مند باشید،الان مدلهای مختلفی توی بازار هست که هم خوشفرمه،و هم بسیار با وقار تر میشه کسی که میپوشه یه بار امتحان کنید،(البته اگر تمایل دارید)

اگر تهران هستید،میدان بهارستان،پاساژ چادر داره عزیزم..... 

من تا دانشگاه چادر نمیپوشیدم،چون معتقد بودم حرمت داره،اگر بذارم دیگه نباید بردارم....

واقعا نیت کردم و از خدا خواستم کمک کنه،الحمدالله 

البته مثل شما پوششم کامل بود.

مواظب خوبی هاتون باشید بانوی مهربان

عزیزم بله....چادر حجاب برتر هست... ولی شما پوشش کاملی دارید الحمدلله اگر تمایل دارید حتما میتونید ...

خیلی ممنون بابت توضیحاتت گلم بله عزیزم درسته 

اره گلم تهرانم باید حتما حضوری برم چادری که اندازم باشه بخرم توی بازارم هستش اگر برم زیاده ولی چشم حتما

عزیزم الان چندسالتونه؟

منم چون دانشگاه میخوام برم بخاطر اینکه کسی مزاحمم نشه تصمیم داشتم چادر سر کنم

🤍