2777
2789
عنوان

دزدی و حکم جلب

354 بازدید | 15 پست

خانما من برادرم یه جا دزدی کرده کل خونرو خالی کرده طرف خودش عراق هس و یکسالی هس اصن ایران نیست من رفتم کلانتری اطلاع دادم امضا و بازجویی کرد گف مخفی میمونه حالا روندش چطوریه میشه ب حرف یه نفر دستگیر کنن یا ختما شاکی میخاد؟خود طرف باید حتما باشه شکایت کنه تا بتونن برادر منو بگیرن؟یا مراحل دیگ داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ک نیاد خونه امثال شماها دزدی ...بیشتر از این مال مردمو نخوره بمیره بهتر از این بی ابروییه

نترس عزیزم ما خونمون دزد گیر داره

بعدش شما در مقام قاضی نیستی که حکم صادر میکنی

بهتره سرت به زندگی خودت باشه و کاری به برادرت نداشته باشی اگه لازم شد خدا خودش اقدام میکنه

نترس عزیزم ما خونمون دزد گیر داره بعدش شما در مقام قاضی نیستی که حکم صادر میکنی بهتره سرت به زندگی ...

ببخشید متاسفم وقتی برادرم داره با اعتیلد و دزدیاش بمن خونوادم و ابرومون لطمه میزنه من نمیتونم سرم تو زندگی خودم باشع تو خیلی دولی واقعا بهتره شاتاپ شی و دیگ نظر ندی چون نظرات ک...شری بیش نیس 🖕

اگر برای مامور اگاهی قطعا مشخص باشه که جرم دزدی صورت گرفته تشکیل پرونده داده میشه و خودشون با مالک تماس میگیرند ولی باید بتونید اثبات کنید

و بسیار ممنون که تلاش میکنید کار درست رو انجام بدید

چی بگم والا