سلام بچه ها من خرافاتی نیستم اما چند باری پیش اومده که تو خواب بودم و احساس کردم که بیدار شدم و کاملا هوشیاری داشتم اما چیزی اندازه کوه روم سنگینی میکرد در حدی ک خودم متوجه بودم اما حتی نمیتونستم هیج کاری بکنم اونجا ها انقد دعا و سوره میخوندم و باخودم حرف میزدم ک خودم صدا خودمو مبشنیدم و در نهایت بعد چن دقیقه درست میشد خیلیا میگن خوابه یا پرخوری اما اینطور نیس بنظرم کسی تحربه این شکلی داشته؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم بختک افتاده روم یهو از خواب بیدار شدم کل بدنم فلج بود هیچ صدایی ازم درنمیومد و حس خفگی داشتم تا چند دقیقه بعد بهتر شدم
قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱