2777
2789

کلا من استعدادداشتم و نترس بودم قبل گواهینامه که چندسال رانندگی کردم دیگه به اجبارهمسرم رفتم گواهینامه رو یه ضرب جفت آزمون قبول شدم الانم دیگه چندساله که رانندگی میکنم فقط باید نترسی همییین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امشب رفتم تو دور برگردون ماشین خاموش شد خیلی ترسیدم شوهرم کنارم بود وگرنه له میشدم ابروم رفت هی م ...

اوه اوه خیلی بده ادم یهو همه امیدش ناامید میشه انگار

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
خوب شوهرم اعتماد نمیکنه تنها ماشینو بهم بده چیکار کنم

شوهر منم نمیداد گلم اخه الان زوده گواهی نامه بگیر بعد پیش کسی بشین که هولت نمیکنه بعد کم کم تنهایی برو فقط نترس با ارامش رانندگی کن 

وسط های اموزشت هم رفتی پشت فرمون ماشین خودتون رانندگی؟؟یا گذاشتی جلساتت تمام بشه

من از ۱۵،۱۶ سالگی رانندگی میکردم ولی با احتیاط و جاهای خلوت چون گواهینامه نداشتم 

الان ک ماشین دارم دیگ همه جا میرم ، تو خیابون و شلوغی و ازاد راه و بزرگراه و جاده و اینا ، کلا هیچ ترسی ندارم😁

دانشجو داروسازی 👩🏻‍🔬

من 7جلسه س دارم میرم ولی باید همسرم پیشم بشینه اما خوبه ن خاموش میکنم ن دست اندازورو میپرم ولی حرفه ای نشدم هنوز تازه امروز پارک دوبل یادم داد

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….