2777
2789
عنوان

با ماشین رفتم بیرون😭

946 بازدید | 25 پست

من 4جلسه اس میرم تمرین رانندگی برای گواهینامه ...اونجا بنظر خوب بودم و راحت هم رانندگی میکردم فثط مربی میگفت خیلی عجولی و هول میکنی ....منم فکر میکردم یه چیزایی بلدم بعد امروز با ماشین شخصی رفتم بیرون البته شوهرم کنارم بود افتضاح بودم اصلا خوب رانندگی نکردم خیلی مشکل داشتم

شوهرم گفت معلومه اون همش برات پدالا کنترل میکرد و‌خودت نمی روندی خیلی خورد تو ذوقم ناامید شدم از خودم

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ هوشی خوبم توی تحصیل و کار هم همیشه جزو بهترین ها بودم نمیدونم تو رانندگی چرا خنگم...تئوری همه رو فولم البته اما تو عمل ضعیف عمل میکنم

من تا 12 جلسه با مربی همش مربیم ایراد میگرف بابامم همینطور بار دوم که افسر قبول شدم همون روز ماشینو برداشتم تنها رفتم راه دور هیچ اتفاقی نیوفتاد تازه روزای بعدشم رفتم الانم که رانندم دیگه

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن 
من تا 12 جلسه با مربی همش مربیم ایراد میگرف بابامم همینطور بار دوم که افسر قبول شدم همون روز ماشینو ...

تنهایی خیلی جسارت میخواد

[QUOTE=289081573]چرا راننده درنمیاد.نترس تمرکز کن هرجا نشکل داری برطرف کنی.[/QUOTEمیدونی هول میکنم بلدم چیکار باید کنم اما عجله میکنم

تو هم بهم می خندی

شوخی کردم به دل نگیر فقط هول نکن خودت باش حواستم پرت نشه فقط حواست به جلو اطراف باشه یه جوری یاد میگیری انگار تو خونه نشستی بدون استرس من فقط تو جاده یه کم استرس دارم 

خیلی خیلی زود رفتی بیرون.ببین مربی من میگفت فک نکن الان با منی دیگ یاد گرفتی بری بشینی پشت فرمون.هر وقت ۱۲ جلست تموم شد.اونم با یه آدم وارد و جای خلوت میری رانندگی .الان تمام کلاجو اون برات گرفته .اگه میخای راننده شی باید کلاج و یاد بگیری