2777
2789

سلام خانما، ماقراربود فردا دلمه بپزیم باجاریا وخواهرشوهر وبریم لب چشمه بخوریم، خوشحالم بودم حتی ب جاریم وخواهرشوهرم قول دادم، ب پسرم گفتم، ولی امروز همسرم اومدگفت مامانش گفته اون یکی جاریم که ماشین ندارن روماببریم، من خیلی خوشحال میشم ایشون وبچه هاش بامابیان ولی پسرم چهارسالشه، اخلاق بدی داره، وقتی جاش توی ماشین تنگ بشه غرمیزنه، میگه چرا ما مثلا فلانی روسوارکردیم، حتی میافته روی طرف وابرومو میبره، خب جاری منم گناه داره، مطمینم اگه پسرم چنین رفتاری کنه خیلی ناراحت میشه، ازطرفی اگه بریم واونارونبریم عذاب وجدان میگیرم که ماکه ماشین داشتیم اون بنده خدا بفهمه ناراحت میشه. شوهرم میگه کلانریم که ماراحتم نشن وبچه هاش نفهمن غصه بخورن. البته بقیه میرن. نظرشماچیه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نزدیکه راهتون هسرتون اول اونا رو‌ببره بزاره بعد بیاد دنبال شما 

یا صب با پسرت صحبت کن ک حق نداره غر بزنه حالا با مهربونی یا جایزه یا خوراکی دادن یا جدی 

تو ماشین پسرتو سرگرم کن که اذیتشون نکنه

من با نی نی م جلومیشینم، جاریم وبچه هاش وپسرم عقب، فرداپسرم خستته میشه وقتی برگردیم له وخستس، وقتیم خستس اخلاقش وحشتناک میشه، ب چیزالکی گیرمیده، میدونم رواین موضوع ک کسی جاشوعقب تنگ کنه حساسه و..... من چون نی نی دارم نمیتونم کاری کنم سرش گرم شه