2777
2789
عنوان

بیاین بگین اونایی که بهتون بدی کردن تقاص دادن یا پاداش گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 55 پست
منم خیلی اینجور دیدم شاید خدا به بعضی ها فرصت بیشتری میده تا چوب خطشون خوب پر شه یا توبه کنن

تموم خونوادش بهم بدی کردن باباش به خودمو بابام و ماورم‌فوش ناموسی داده داداشش با بچه دو ماهه تو بغلم رفتم دنبال شوهرم با بچه منو انداخت از خونه بیرون گفت میزنمت شوهرم‌وقتی ۵ ماهه حامله بودم تو خیابون‌کتکم زد و برد تو باعشون میخاست با رفیقش بهم‌تجاوز کنه بهم‌میگفت بچه از من نیست پنج‌ماهه حامله بودم لگد زد تو شکمم گریه‌میکردم‌بچه داره میفته درد دارم‌میگفت بمیری هم دکتر نمیبرمت با مشت میزد تو دماغمو صورت و سرم سیم داغ چسبوند به دستم که هنوزم رد داعش مونده رو دستم‌ بچم که دنیا اومد کپی باباش بود ولی ابروی منو بابامو همه جا برد و دل منو بابامو شکست منکه از خودم گذشتم ولی سپردمش به خدا اگه خدایی هست تقاص دل شکسته بابامو ازش بگیره😔

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️
تموم خونوادش بهم بدی کردن باباش به خودمو بابام و ماورم‌فوش ناموسی داده داداشش با بچه دو ماهه تو بغلم ...

الهی بگردم🥺 چقدر سختی کشیدی خدا به دلت آرامش بده

خیلی اذیت شدی که

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر تقاصی هم پس بده نمیتونه پدرشماروبرگردونه.یا عمررفته شما ک ب جا خوشی با ناخوشی رفته.اگ خدا میخاد ت ...

منکه زندگیم نابود شد دیگه هیچی برام مهم‌نیست دیگه حتی برام ارزش نفرین‌کردن هم‌نداره حتی فکر هم‌بهش نمیکنم ولی هر موقع یاد اون روزها میفتم خیلی دلم‌میگیره سپردم به خدا میدونم یه خدایی وجود داره 

الهی بگردم🥺 چقدر سختی کشیدی خدا به دلت آرامش بده خیلی اذیت شدی که

من مردم دیگه بعد زایمانم بابام فوت کرد با بابام منم مردم فقط بخاطر مادرم و خاهرم  نفس میکشم‌چون سواد و در امد ندارن‌مسیولیتشون با منه به بابام‌قول دادم‌مث چشام مواظبشون باشم😔

بچت چی شد از اون مرد جدانشدی

بچه ام با خودمه بابام دخترمو خیلی دوس داشت میگفت به اسم خودم براش شناسنامه بگیر همیشه میگفت خدا انقد بهم‌عمر بده دستشو بگیرم ببرمش پارک براش چیزی بخرم روز اخر عمرش گفت باران و از طرف من ماچش کن الخی بابا جونم 😭

بچه ام با خودمه بابام دخترمو خیلی دوس داشت میگفت به اسم خودم براش شناسنامه بگیر همیشه میگفت خدا انقد ...

امشب خیلی دلم گرفته حرفاتو خوندم چشام اشکی شد طفلک بابات چه مظلوم بوده اون مردک چقد ظالم بوده ازش جدا شو حداقل

امشب خیلی دلم گرفته حرفاتو خوندم چشام اشکی شد طفلک بابات چه مظلوم بوده اون مردک چقد ظالم بوده ازش جد ...

گورشو گم نمیکنه من از همون موقع که پنج ماهه حامله بودم کتکم زد اومدم خونه بابام با  خونوادم زندگی میکنم خیلی تلاش کردم طلاق بگیرم ولی نداد زن بازه قمار بازه عرق خور و رفیق بازه ولی هیچکدومشو نتونستم تو دادگاه ثابت کنم فقط برای کتکاش و فحاشی و تهمت همون موقع ها شکایت کردم که براش زندان و شلاق و جریمه و دیه بریدن اون موقع ها هنوز بابام زنده بود خیلی غصه منو زندگیمو میخورد که با یه بچه میخام چیکار کنم  اومد خودشو مظلوم‌نشون داد نمیدونی چقد تو حاملگی با شکم پر دنبالش گشتم وقتی زایمان کردم حتی اسمش به یادم‌نیومد خودم با مامانم رفتم بیماریتان بچم که پنج روزه بود بعد یادم اومد فقط براش عکس بچو فرستادم از ترس اینکه نیفته زندان اومد سریع براش شناسنامه گرفت دیمو داد منم بخاطر بچم بخشیدم ولی وقتی بابام‌مرد دیگه نتونستم ریختشو تحمل کنم شکایت کرد برای حصانت بچه دادگاه گفت دو روز در هفته بیاد ببینش

گورشو گم نمیکنه من از همون موقع که پنج ماهه حامله بودم کتکم زد اومدم خونه بابام با  خونوادم زند ...

خدا خودش از دست این نامرد نجاتت بده زندگی روی خوبشو نشونت بده واقعا سختته درکت میکنم تازه این قانونا  همیشه به نفع ادمای کلاش و گردن کلفته بدرد آدمای معمولی نمیخوره

خدا خودش از دست این نامرد نجاتت بده زندگی روی خوبشو نشونت بده واقعا سختته درکت میکنم تازه این قانونا ...

من که اونو سپردم بخدا خودمو دخترمم سپردم به دست سرنوشت 🖤🌷