2777
2789
عنوان

خیلی دلم برا عشقم تنگ شده داغونم

223 بازدید | 16 پست

خیلی دوستش داشتم اما رابطمون خوب پیش نرفت یک و سال ونیم باهم بودیم بعد از کلی تنش و دعوایی که باهم داشتیم اومد خواستگاری اما خانواده هامون مخالف بودن زیاد راضی نبودن اونم سریع کنار کشید خیلی ناراحتم امشب بدجور دلتنگشم یادم میاد چقدر التماس خدا رو میکردم باهم ازدواج کنیم کلی برنامه می ریختیم باهم عاشق موتور سواری بودم قول داده بود موتور بخره هفت ماهه جدا شدیم دیگه جرعت نکردم باهاش حرف بزنم چون میدونستم تهش چیزی نیست نرفتم دیگه سمتش ولی داغون شدم دلم میخوادش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو تو مثله همیم منم داغونم

خیلی سخته نه شماره امو فکر نکنم داشته باشه همون دو سه ماه اول دو سه بار پیام داد گفت دلتنگم اما بهش گفتم فراموش کن نمیشه گفت بدون ازدواج باهم بمونیم گفتمش نه نمی‌خوام اینجوری تو تلگرام دو ماه پیش دیدم بلاکم کرده

چرا نباشی اینهمه آدم عاشق شدن نرسیدن زندگی کردن بچه دار شدن شما هم یکی مثل بقیه شاید وقت ارادت زیاده ...

زندگی کردن ولی شاید هیچ وقت شاد نبودن همیشه به نظرم اون حسرته اون نرسیدنه همراه آدم میمونه من عشقم برام مهم بود دوست دارم ی یادگاری ازش داشته باشم شاید همیشه گوشه قلبم بمونه