2777
2789
عنوان

دوستاااااان.....دعا کنیییییین برام...

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براتون حمد خوندم و صلوات فرستادم 

خدای بهتون سلامتی بده به حق بیمار مصلحتی کربلا😭💚 خدا لباس سلامتی به تنون کنه خدا بهتون طول عمر باعزت و سعادتمند بده💚 خدا به حق امام رضا شفا بده بهتون💚

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚

تجربه بی هوشی داشتی؟خیلی جالبه هیچی متوجه نمیشی یه خواب راحت که انگار خستگی سالها از تنت بیرون درمیاد اگه ترست از عمله ولی اگه ترست از نتیجه هست،نمیدونم عملت چی هست ولی هرچی هست برات دعا میکنم انشالله که سلامت برگردی پیش خانوادت

ببین قبل عمل همیشه دکترا پیازداغشو زیاد میکنن 

تجربه بی هوشی داشتی؟خیلی جالبه هیچی متوجه نمیشی یه خواب راحت که انگار خستگی سالها از تنت بیرون درمیا ...

گفتم مربوط به سرم هست ...یک ماهه درگیر بستری و انواع آزمایش هستم...

بچم کوچیکه...بمیرم براش...چند روزه ندیدمش فقط یک بار از پنجره  بیمارستان دیدمش...فردا شاید بیار ...

الهی بابا بعضی وقتا دوری لازمه همه برا هم عزیز تر میشن البته که بچه عزیز هست،به این فکر کن که بعد مرخص شدنت بغل کردنش چقد مزه میده