2777
2789

من مرغ تازه رو با آبلیمو میذارم بمونه دو سه ساعت. بعد با شعله خیلی کم میذارم با روغن و یه ذره آب خودش آب بندازه و بعدم بپزه و طلایی شه. 

امروز یه دستور پخت از نت دیدم که اولش ۱۰ دقیقه آب پز کرد مرغو، من باهاش پختم اصلا مزه اکبرجوجه نمیداد خیلی بد شد....

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰

اول میپزی با پباز و ادویه و ...بدون رب 

بعد یکم سرخ میکنی 

یه مقدار از اون اب رو با رب انار میذاری بجوشه 

یه سس کم اب برات بمونه زعفرون و ابلیمو اخر سر میتونی اضافه کنی 

اینو میریزی روی مرغ همین 

دیگه نمیدونم بقیه شاید جور دیگه بپزن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یشب تو اب نمک میذارم‌.دوطرفشو درحد طلایی شدن سرخ میکنم .توش کره و زعفرون میریزم و دم کنی میذارم یساعت 

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول میپزی با پباز و ادویه و ...بدون رب  بعد یکم سرخ میکنی  یه مقدار از اون اب رو با رب ا ...

مامانم شبیه شما می‌پزه

مزه ش خوبه 

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

اول میپزی با پباز و ادویه و ...بدون رب  بعد یکم سرخ میکنی  یه مقدار از اون اب رو با رب ا ...

کامل آب پز میکنی یعنی؟

اکبر جوجه رو فقط شمال میرم میخرم میخورم غیر از اون هرکاری کنی مثل رستورانیش درنمیاد

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
کامل آب پز میکنی یعنی؟

نیم ساعت بجوشه حدودا 

بعد سرخ میکنی 

اگه دیدی نپخت توی همون سس بذار یکم بجوشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

پس چرا من امشب آب پز کردم اولش خراب شد؟ 🤔 البته من فقط ۱۰ دقیقه گذاشتم با آب و پیاز و ادویه اینا بجوشه

مزه دار نمیکنن از قبل؟

نه دیگه با ادویه و پیاز می‌زاره یکم بپزه مزه دار بشه

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

نیم ساعت بجوشه حدودا  بعد سرخ میکنی  اگه دیدی نپخت توی همون سس بذار یکم بجوشه

روغن شعله زیاد یا کم بذارم؟

پس چرا من امشب آب پز کردم اولش خراب شد؟ 🤔 البته من فقط ۱۰ دقیقه گذاشتم با آب و پیاز و ادویه اینا بج ...

جوجه ریز هست زود میپزه 

نیم ساعت بذار با اب کم و پیاز و ادویه و ...بپزه 

۱۰ دقیقه که اصلا مزه نمیگیره 

از شب قبل هم خواستی میتونی بذاری توی مواد مزه دار بشه 

من حال ندارم کلا بی حوصله م از شب قبل اینکارو کنم