2777
2789

این چه کاری که شگا گرفتین توی دست یه مشت عقده ای اومدن تو نی نی سایت فقط کارشون شده گزارش دادن خو چه کاریه دوست نداری اون مطلب رو بازش نکن و نخون خوندی دوست نداشتی در بیا بزار بقیه که سوال میکنن جواب بگیرند نی نی یارای عزیز شما هم فرتی فرتی حذف میکنید اصلا کار خوبی نیست این گزارش دادن رو حذف کنید به روز باشین جنبه داشته باشین والا جیگرم خون شد تو نی نی سایت 

برا ی گزارش نفرین میکنید؟ چقد دلتون سیاهه

آخه نمیدونید بخدا من خیلی گرفتاری دارم هر وقت رفتم توی یه تاپیک که جواب سوال منم داخلشه تا برسم به جواب سریع حذف شده یا سوال کردم اورژانسی اومدن گزارش دادن حذفش کردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا تاپیکای شما رو گزارش نزدم ولی الان نگاه کردم تاپیکاتون یکم خاصه و شاید گزارش زدن براشون زیاد عجیب نباشه 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

انگار آماده ان فقط سوالای مسائل جنسی بشه احساس میکنن کار زشتیه کل دنیا درگیر این مسئله هستن ،متاسفانه دوتا شوخی که لابه لای سوالا شد سریع گزارش میزنن آدم باید جنبه داشته باشه