2821
2789
عنوان

دهه ۶۰ و ۷۰ تهرانم

116 بازدید | 14 پست

یکی از بزرگرترین آرزوهام اینه کاش تو دهه ۶۰ یا ۷۰ تهران دانشجو میبودم عاشق میشدم و کلی ردزای قشنگ...

چقد خوب میشد از حال و هوای اون موقع ها خیلی خوشم میاد 

آنلاین شاپ لباس زیر و لباس خواب دارم اگه خواستین دیدن کنین 🙌🏻🥲🌱

اره اون زمان تهران واقعا صفای دیگه داشته

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اره اون زمان تهران واقعا صفای دیگه داشته

شما چندشالته تجربه کردی؟؟

الان خیلی چرت شد 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چندشالته تجربه کردی؟؟ الان خیلی چرت شد 🥲

نه دهه هفتادیم خودم...از تعریف اطرافیان فهمیدم

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

با مانتوی اپل دار تا مچ پا

با مقنعه چونه دار

یه پسر با شلوار پلیسه ای که هفت نفر توش جا میشن و عینک ته استکانی،

تو سالن دانشگاه برخورد کنی و جزوه هاتون بریزه و تا بخواین جمعشون کنین چشم تو چشم بشین و عشقققق

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
عااا عکسهای مامان و بابام هست نامزدی و پارک و بیرون هاشون... لباساشون...🥺🥺🥺 منممممم...😭😭😭

🥺🥺🥺🥲کاش میشد رفت اون دوران خیلی الان همه چی بی مزس

با مانتوی اپل دار تا مچ پا با مقنعه چونه دار یه پسر با شلوار پلیسه ای که هفت نفر توش جا میشن و عین ...

🥺🥺🥺🥺💕💕💕💕💕💕

دهه ۶۰ هنوز خیلی ملتهب بود ولی عاشق دهه ۷۰ هستم اون مانتوهای بلند قهوه ای و سرمه و طوسی مقنعه چون ...

افرین همون دهه ۷۰ 🥲 خوش به حال اونایی که جوونی هاشون دهه ۷۰ بوده