pizzagirl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 446 عنوان دهه ۶۰ و ۷۰ تهرانم 116 بازدید | 14 پست یکی از بزرگرترین آرزوهام اینه کاش تو دهه ۶۰ یا ۷۰ تهران دانشجو میبودم عاشق میشدم و کلی ردزای قشنگ...چقد خوب میشد از حال و هوای اون موقع ها خیلی خوشم میاد آنلاین شاپ لباس زیر و لباس خواب دارم اگه خواستین دیدن کنین 🙌🏻🥲🌱 1402/02/13 | 23:43 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاینااا عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 23945 اره اون زمان تهران واقعا صفای دیگه داشته 🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.
pizzagirl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 446 اره اون زمان تهران واقعا صفای دیگه داشته شما چندشالته تجربه کردی؟؟الان خیلی چرت شد 🥲 آنلاین شاپ لباس زیر و لباس خواب دارم اگه خواستین دیدن کنین 🙌🏻🥲🌱
سارا000000 عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 2852 منم اما دهه ۴۰ اینا...🥰 ۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن
شاینااا عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 23945 شما چندشالته تجربه کردی؟؟ الان خیلی چرت شد 🥲 نه دهه هفتادیم خودم...از تعریف اطرافیان فهمیدم 🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.
نازیلا۹۱۲ عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 6129 عااا عکسهای مامان و بابام هست نامزدی و پارک و بیرون هاشون...لباساشون...🥺🥺🥺منممممم...😭😭😭
آفرو_ عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3010 با مانتوی اپل دار تا مچ پابا مقنعه چونه داریه پسر با شلوار پلیسه ای که هفت نفر توش جا میشن و عینک ته استکانی،تو سالن دانشگاه برخورد کنی و جزوه هاتون بریزه و تا بخواین جمعشون کنین چشم تو چشم بشین و عشقققق ﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن! ﮼
pizzagirl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 446 آره قشنگه منم دوسدارم مثل فیلم رویای خیس و سام و نرگس اینا 😄 آنلاین شاپ لباس زیر و لباس خواب دارم اگه خواستین دیدن کنین 🙌🏻🥲🌱
pizzagirl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 446 عااا عکسهای مامان و بابام هست نامزدی و پارک و بیرون هاشون... لباساشون...🥺🥺🥺 منممممم...😭😭😭 🥺🥺🥺🥲کاش میشد رفت اون دوران خیلی الان همه چی بی مزس آنلاین شاپ لباس زیر و لباس خواب دارم اگه خواستین دیدن کنین 🙌🏻🥲🌱
mah6iid عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1891 دهه ۶۰ هنوز خیلی ملتهب بودولی عاشق دهه ۷۰ هستماون مانتوهای بلند قهوه ای و سرمه و طوسیمقنعه چونه دارابرو های پاچه ایصفا صمیمیتیه رنگی
pizzagirl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 446 با مانتوی اپل دار تا مچ پا با مقنعه چونه دار یه پسر با شلوار پلیسه ای که هفت نفر توش جا میشن و عین ... 🥺🥺🥺🥺💕💕💕💕💕💕 آنلاین شاپ لباس زیر و لباس خواب دارم اگه خواستین دیدن کنین 🙌🏻🥲🌱
pizzagirl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 446 دهه ۶۰ هنوز خیلی ملتهب بود ولی عاشق دهه ۷۰ هستم اون مانتوهای بلند قهوه ای و سرمه و طوسی مقنعه چون ... افرین همون دهه ۷۰ 🥲 خوش به حال اونایی که جوونی هاشون دهه ۷۰ بوده آنلاین شاپ لباس زیر و لباس خواب دارم اگه خواستین دیدن کنین 🙌🏻🥲🌱