2777
2789
عنوان

خلوت شب

166 بازدید | 12 پست

بی تو هر شب غمتو به خلوت خودم می بردم خبری از تو نبود و لحظه ها رو می شمردم وقتی شب سحر می شد به بیقراری خودمو به دست گریه می سپردم گله و شکایتی از تو به لب نمی اوردم تو به یاد من نبودی اما من واست می مردم
من تو رو از تو می خواستم که به عشقت
در دنیا رو به روی خود ببندم
تو منو مثل یه بازیچه
که واست گریه کنم واست بخندم اما من واست می مردم

یه شبی بی تو تو دفترچه قلبم
اونجا که اخر عشق و سر گذشته
زیر اسم خودمون واست نوشتم
راست می گی که اون گذشته ها گذشته
تو منو با دریا دریا اشک چشمام نمی خواستی
اخه تو بیشتر از اون گریه من گریه می خواستی
تو منو مثل یه بازیچه می خواستی
اما من واست می مردم

یا مسیح مقدس as

دلم گرفت منم ی زمانی عاشق بودم اون زمان شادارین ادم روی زمین بودم هیچ غصه ای نداشتم ولی الان همه چی دارم دیگه شاد نیستم دیگه چیزی برام اهمیت نداره نه ادما نه حرفاشون دلم مرد مرد و هیچکس نفهمید همه گفتن فراموشش میکنی مطمعن باش الان خیلی سال گذشته خیلی ولی من هنوزم بهش فکر میکنم 

نمیدونم چرا عشق صاف و ساده ای که بهش داشتم نابودش کرد 

من پاک بودم و معصوم و ساده دیوونش بودم براش میمردم ولی رفت رفت 

الان زندگی داره بچه داره ولی من دیگه شاد نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۳ ازدواج کردم سنتی 

عشق تنها چیزی هست که تو انسان میمونه همه فکر میکنن به مرور از یاد ادم میره ولی مثل موریانه تن رو میخوره از داخل اما تو نذار وجودتو اندوهگین بکنه 

یا مسیح مقدس as