2777
2789

مگه میشه حساب کرد😂

مثلا امروز ۸ لیوان آب خوردم

یه بشقاب برنج

با یه تیکه سینه مرغ

یه لیوان آب پرتقال

یه موز🤣🤣

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد جوری که با درامد بالا هم چیزی برامون نمیمونه 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
ماهی۱۵۵۰۰میشه یعنی؟

ماهی حساب نکرده بودم ولی واقعا خرجمون. زیاده الان باردار هم هستم هی از بیرون می‌خریم صبحانه. رو هم مفصل میخورم به جز میوه ها و شیر و گردو انجیر و کشمش و چمیدونم هزار چیز دیگه همش ضعف دارم 

خدایا شکرت

ما روزانه خرید نمی کنیم

بیشتر چیزارو ماهانه و ی سری چیزا مث میوه و سبزیجات رو هفتگی میخریم

واسه تنقلات هم معمولا سه چهار روز یبار میریم بستنی فروشی و کیک تو خونه درست میکنم و چیزای دیگه شوهرم اکه بیرون باشه میخره

غذاهام همع نونی چون واقعانمیرسونیم 

برنج تایلندی بگیر با اب جوش نیم ساعت بخیسون نرم و خوب میشن .نمی تونی یه کیسه برنج بخری واسه دو ماه....

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
واقعا میگی یا شوخی میکنی برنج خاطره 495ما خریدیم

بابا نگاه پلاستیک کنی خندت میگیره

ازون کوچیک ساده ها همش برداشتم شیر یارانه ای ها

وقتی نوشتم زیاد شد

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....