2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پاک کردم

و کم کم سعی دارم یادگاریاشم بندازم بره

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
اره منم کلی یادگاری ازش دارم نمیدونم چیکارشون کنم🥲 کجا بندازمشون؟ 

باز تو شجاعتری بعد ۳ماه

برا من ۶ماه طول کشید تا عکساشو پاک کردم

اهنگا و چیزایی ک میفرساد البته چتامونو خودش دو طرفه زحمت کشید پاک کرد😂

یادگاریاش رو نمیدونم شاید گذاشتم جلو چشمم تا دیگه همچین حماقتی نکنم 

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
باز تو شجاعتری بعد ۳ماه برا من ۶ماه طول کشید تا عکساشو پاک کردم اهنگا و چیزایی ک میفرساد البته چتا ...

من یکی دیگه وارد زندگیم شده و حضور اونه که این شجاعتو بهم داده و یه جورایی مجبورم اینکارو کنم

چون دوست ندارم وقتی این تو زندگیمه نگاه عکساشو ای چیزا کنم با اینکه همش تو ذهنمه

من یکی دیگه وارد زندگیم شده و حضور اونه که این شجاعتو بهم داده و یه جورایی مجبورم اینکارو کنم چون د ...

برا من برعکس بود

تا پاک نکردم و کات نکردم

نتونستم وارد رابطه بشم

ینی اول پاکسازی روحی روانی بعد وارد رابطه شدم

اونم یه دوست قدیمی ک بعد ۴سال خواستم حالشو بپرسم ک ...😂😊