mamanevesta مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 7869 عنوان چروک دور لب 2084 بازدید | 16 پست خانما من لب بالام نمیدونم ژنتیکیه یا چی کوچیک شده و بالاش چروک افتاده برا چروک چیکار بکنم و اینکه به نظرتون رل بزنم لب بالا رو تا قرینه بشه؟الان عکس میزارم 1402/02/13 | 22:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یار_مهربان_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 1741 عکس ک باز نشد.. ولی فک کنم ژل بزنید درست بشه آخه رفتم بودم آرایشگاه ی خانمه ژل زده بود گفت لب بالام چروک شده بود ژل زدم درست شد حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺
bidmeshk عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 8331 درمانشو نمیدونم ولی خانم دکتری می گفت اونایی که آب رو با بطری می خورن زود چروک میفته بالا لبشون به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
mamanevesta مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 7869 عکس ک باز نشد.. ولی فک کنم ژل بزنید درست بشه آخه رفتم بودم آرایشگاه ی خانمه ژل زده بود گفت لب بالام ... اخه انگار لب بالام آب رفته کوچیکتر شده و کامل مثل دور لب پیرزن ۷۰ساله چروک شده میترسم ژل بزنم بزرگتر بشه بد بشه چون من لبم خودبه خود گوشتیه
mamanevesta مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 7869 درمانشو نمیدونم ولی خانم دکتری می گفت اونایی که آب رو با بطری می خورن زود چروک میفته بالا لبشون نه من خوشم نمیاد با بطری بخورم
itssevda عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 69 اره ژل بزن کلاژن هم مصرف کن من تو پیجم دارم جلوی چروک رو میگیره بوتاکس هم خوبه ولی خب کلن برو دکتر تشخیص بدهHairtamin_nisa
یار_مهربان_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 1741 اخه انگار لب بالام آب رفته کوچیکتر شده و کامل مثل دور لب پیرزن ۷۰ساله چروک شده میترسم ژل بزنم بزرگتر ... شما برو کیلینیک اونا بهتون مشاوره میدن...نیم سی سی فک کنم کافی باشه واسه شما حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺
mamanevesta مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 7869 اره ژل بزن کلاژن هم مصرف کن من تو پیجم دارم جلوی چروک رو میگیره بوتاکس هم خوبه ولی خب کلن برو دکتر ت ... فدات