خب اول بگم من یجوری تو پریودام درد میکشیدم که به زمین و زمان چنگ مینداختم ،مخصوصا دوروز اول و روز قبل از پریود جوری بود که شوهرمم تا صبج بیدار بود و مدام کمپرس گرم رو کمرم میزاشت ولی بازم من از شدت درد جیغ میزدم، اول اینکه یه زرده تخم مرغ رو (خام باشه)
با یکم زعفرون و نبات توی یک لیوان آبجوش بریزید و هم بزنید اصلا بدمزه نیست همون روز اول بخورید کافیه دردتو خیلی کم میشه، دوم تخم شوید دوقاشق غذاخوری داخل یک لیوان ابجوش بریزید وبزارید دم بکشه، بعد بخورید دیگه کلا راحتید. امیدوارم بدردتون بخوره❤️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
اونکه آره تنبلی دارم، ولی خب من بعد هفت سال که پریود نمیشدم اصلا به طرز معجزه اسایی حالا دارم هر چهل یا ۵۰ روز پریود میشم اونم به لطف دارو گیاهی و چون پریودم باز نمیشد و قبلش تا خون لعنتی بیاد اینقدر درد میکشیدم اینارو میخورم دیگه یه درد ریز معمولی دارم
نه من دکتر رفتم چکاپ رفتم مشکلی نداشتم ولی پریودام به شدت دردناک بود با قرص و سرم اروم نمیشدم باید حتما دوره درد رو میگذروندم بعد خودش اروم بشه قرص خاب میخوردم بعد با شیاف دیکلوفوناک اشنا شدم 😂 نهایتن یکشاعت تا دوساعت درد دارم اگه دوتا بزارم یکساعت
«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»