2777
2789
عنوان

یه توصیه برای کسایی که پریود دردناک دارن💥💥💥

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 38 پست
برای عفونت مکرر چی خوبه؟  حس قشار تو لگن و واژن و زیر دل

عزیزم من هفت سال پری نمیشدم ، فقط ویتاگنوس نجاتم داد اونم فقط یکماه خوردم قطره شو، بعدش دیگه نخوردم الان فقط در ماه چند تا فنجون دمکرده رازیانه میخورم و یه روز درمیون یک استکان عرق بومادران، همینا برام معجزه کرد و حالا منکه اصلا پری نمیشدم هر چهل یا پنجاه روز دارم پری میشم و عفونتم هم کم شده

میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستید🥲
اونکه آره تنبلی دارم، ولی خب من بعد هفت سال که پریود نمیشدم اصلا به طرز معجزه اسایی حالا دارم هر چهل ...

حالا شما عرق زنیان اصل و امتحان کن وامگا بخر بخور حتما

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من دکتر رفتم چکاپ رفتم مشکلی نداشتم ولی پریودام به شدت دردناک بود با قرص و سرم اروم نمیشدم باید ح ...

شما شاید دیواره های رحمت نا منظم و خشنه 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
نه من دکتر رفتم چکاپ رفتم مشکلی نداشتم ولی پریودام به شدت دردناک بود با قرص و سرم اروم نمیشدم باید ح ...

روغن اصل  زنجبیل زیر شکمت بمال 

حالا شما عرق زنیان اصل و امتحان کن وامگا بخر بخور حتما

زنیان؟ اتفاقا هرروز میخورم عرق زنیان دستسازه از ادم معتبری میخرم با وجود اینکه تلخه ولی بخاطر معدم میخورم ، امگا ۳ منطورته؟ همونا که بوی ماهی میدن؟

زنیان؟ اتفاقا هرروز میخورم عرق زنیان دستسازه از ادم معتبری میخرم با وجود اینکه تلخه ولی بخاطر معدم م ...

اره زنیان معرکه هست بله امگا3

شما شاید دیواره های رحمت نا منظم و خشنه 

نمیدونم دکترم گفت مشکلی نداری خودم حس میکنم بخاطر سردی بود الان باردارم تا نه ماه راحتم 😅😅

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

من که میمیرمو زنده میشم

یه سوال اگه پریودیامون دردناک باشه

بعدا واسه زایمان هم بیشتر از دیگرانی که پریودی های سبک دارن ،اذیت میشیمو درد میکشیم؟؟

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

من که میمیرمو زنده میشم یه سوال اگه پریودیامون دردناک باشه بعدا واسه زایمان هم بیشتر از دیگرانی ...

واسه زایمان فقط تحرک داشتن باعث میشه کم درد بکشی، حتی چندساعت مونده به زایمان هی پیاده روی کنی خیلی دردت کمتره

دیدین میان میگن واای من که اصلا درد ندارم چه قبل پری چه در طول پری  با روزای دیگه هیچ فرقی نمیکنه خیلی راحتم و مشکلی ندارم

من از همونام   اصلا درد ندارم فقط معذرت میخام حجم پری بالاس تنها مشگلم همینه 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊