2777
2789
واقعا مگه معرف هم هست   شنیده بودم ولی ندیده بودم

اره هست ، همه که دوست نمیشن خیلیا سنتی ازدواج میکنن

البته برای خودم مواردی بوده خیابون با مادرم بودم گفتن ، این میشه بدون معرف 

ولی در هر صورت سنتی 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد خاله ام توی گروهی بود هی کیس میفرستاد برام دیگه الان اینقد حالم بهم میخوره ازشون به خاله ام گفت ...

کدوم استانی؟

مایل بودی بگو

نه میدونی چیه؟ما اصلا به کسی نسپردیم ولی مدام کسی معرفی میشه نمیدونم چرا واقعا😂😂😂

خواستگاری خوبه که همه چیزش به دلم بشینه وبه یک ازدواج موفق وخوش بختی برسه

راستی شما نامزد نداشتی؟قرار بود کاراتون رو جورکنید؟

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
اره  یه جلسه خانواده طرف یعنی پدر و مادر و پسر با خانواده معرف یعنی مرد و همسرش میان خونه ، جل ...

چه جالب مخصوصا اون معرف که با شوهرش می یاد ، من از وقتی یادمه ندیدم کسی دختر معرفی کنه اگرم بکنه با تاکید که نگی من گفتم، از بس وقتی خوش بودن گفتن خودمون پیدا کردیم وقتیدعوا کردن پدر مادر معرف رو آوردن جلو چششش😂😂

چه جالب مخصوصا اون معرف که با شوهرش می یاد ، من از وقتی یادمه ندیدم کسی دختر معرفی کنه اگرم بکنه با ...

خوب باید معرف باشه بشناسیش که بفهمی از غرض ورزی معرفی نکرده باشه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
کدوم استانی؟ مایل بودی بگو نه میدونی چیه؟ما اصلا به کسی نسپردیم ولی مدام کسی معرفی میشه نمیدونم چر ...

شهر دزفولم استان خوزستان

من دختر همسن خودم توی فامیل نیست برای همین اکثرا فامیل منو معرفی میکنن وگرنه خیلیا رو از پشت تلفن به بهونه های مختلف رد کردم

نه نامزدم نبود خودم مجازی باهاش آشنا شدم

بعد بهم گفت نمیتونم خانواده ام راضی کنم بهتره ادامه ندیدیم

عرضه نداشت و محکم نبود

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

چه جالب مخصوصا اون معرف که با شوهرش می یاد ، من از وقتی یادمه ندیدم کسی دختر معرفی کنه اگرم بکنه با ...

مگه معرف فقط خانم هست ، اقایون هم کسی بشناسن مورد خوب باشه معرفی میکنن فرقی نمیکنه 

معمولا کسایی معرفی میکنن اشنا یا فامیل هستن

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
آره بابا معرف میتونه فامیل باشه میتونه از دوستان باشه یا شایدم معرفین درهرشهری که برای رضای خدا د ...

منظورم تو دانشگاه بود ..وگرنه الان شوهر خالم و خالم برام خواستگار فرستادن قراره برا بار دوم بیان 

سینگل به گوری تا ابد 
ارع حتی استاد ها هم معرفی میکنن مراکز فرهنگی دانشگاهم اشنا میشن بعضیا 

میگفتن  تو دانشگاه ما  یه قسمت فرهنگی هست که زوج ها رو به هم میرسونن ولی من اصلا ندیده بودم و زیاد تمایل نداشتم پیگیری کنم  

سینگل به گوری تا ابد