2777
2789
نه اولش کافی شاپ قرار می ذارن وقتی دیدن اوکی هس می یارن خونه

واسه ماهم هنوز میان خونه کافی شاپ و رستوران برای بعداز پنجاه درصد مثبت شدن جوابه برای اشنایی 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینجا اکثر سنتی ازدواج میکنن بعد معرف هم زیاد هست 

عه 

طرف ماهم معرف خیلی داریم 😂

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
نکنه تو دیوار آگهی گذاشتین 😁😁😁

من معرف ازدواج تو دانشگاه هم دیدم

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
عه  طرف ماهم معرف خیلی داریم 😂

بعد خاله ام توی گروهی بود هی کیس میفرستاد برام

دیگه الان اینقد حالم بهم میخوره ازشون به خاله ام گفتم دیگه از این گروه کسی رو برام نمیفرستی😑

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

نه اولش کافی شاپ قرار می ذارن وقتی دیدن اوکی هس می یارن خونه

خب شاید این برای شهرهای بزرگ و مدرنه

اینجا از این خبرا نیست حتی زورشون میگیره جلسه دوم یه جعبه شکلات بیارن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

واقعا مگه معرف هم هست   شنیده بودم ولی ندیده بودم

آره بابا

معرف میتونه فامیل باشه

میتونه از دوستان باشه

یا شایدم معرفین درهرشهری که برای رضای خدا دونفر رو معرفی میکنند ولی تحقیق وشناخت با خود طرفین وخانواده هست

یکی از دانشگاه های مطرح هم بود که معرف داشت

خونه بعد اوکی شدن کافی شاپ؟

اره 

یه جلسه خانواده طرف یعنی پدر و مادر و پسر با خانواده معرف یعنی مرد و همسرش میان خونه ، جلسه بعد خانواده تنها میان بعد خانواده دختر دعوت میکنن ، بعد خانواده دختر کامل تحقیق میکنن و فکر میکنن ، بعد خانواده پسر میان خواستگاری  و حرف زدن دختر و پسر ، بعد اگه اوکی بود دختر پسر بیشتر حرف میزنن مشاوره میرن خانواده ها معاشرت میکنن 

حالا بستگی به داماد و خانواده اش داره اگه خوشت نیاد ب جلسه دومم نمیکشه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱