2777
2789
عنوان

آقا تورو خدا بیاییین

76 بازدید | 10 پست

من خابگااام هم‌اتاقیم شپش گرفته حالا امروز دیدم روی دستم شپشه و چک کردیم تازه فهمیدیم همه شپش گرفتیم 

(نمیدونستیم اون شپش داره یکی از بچها تشخیص داد)

چیکار کنیم تورو خدا 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹 
قطره کیمیا

از کجا بگیرم؟

مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شپش تو این دوره زمونه😓 مگه حمام ندارید؟

چ ربطی داره!

گویا از اوضاع مدارس خبر نداری

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
از کجا بگیرم؟

باسلام....اگ متاهلین دکلره درجا نابود میشن....شونه فلزی هم از کالا پزشکی بخر نیازه...

ضدعفونی کل ملحفه لباس روسری موکت یا فرش پتوها...

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

[QUOTE=289050894]شپش تو این دوره زمونه😓 مگه حمام ندارید؟[/QUOآدمای تمیز هم می گیرن چون مثل ویروس ولی ارتباط مستقیمی با کثیفی داره یعنی اگر کسی تمیز نباشه و این ویروس بگیره به شدت پخش میشه و همه رو هم مبتلا می کنه 

شپش تو این دوره زمونه😓 مگه حمام ندارید؟

ربطی به کثیفی نداره 

اینجا همه‌چی مشترکه حمام اتاق یکی بگیره بقیه سریع میگیرن

از داروخانه شامپو بگیرین چندبار استفاده کنید می‌ره همه لباس وشال لحاف و بالش با آب جوش بشورید همه با ...

شامپو و محلول اینا گرفتیم خب ولی نمیدونم چجوری وسایلم ضدعفونی کنم دوباره نگیرم