2777
2789

برا دوشنبه هفته آینده ۳۰نفر مهمون دارم فامیلای همسرم هستن. بیشتراز نصفشون بار دوم دارن میان خونمون بعد سه سال .میخوام سنگ تموم بذارم لطفا دسر و پیش غذای خوب پیشنهاد بدید و درضمن خیلی تکراری نباشن .وبرای پذیرای اول چکار کنم .چای و شیرینی بدم یا آب طالبی و...کلا استرس دارم 

لبخند تو خلاصه تمام خوبیهاست😍😍لختی بخند خنده گل زیبات💑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من برای خانواده همسر چایی زیاد چه برسه به آب طالبی

هر طور عادتشون بدی همونطور توقع همسر و اونا ازت میره بالا 

سعی کن یطوری رفتار کنی که دستپاچه ای زیاد کارگری خانواده شوهر نکن من رنج کشیده هستم خواهر شوهر من هر هفته ۳ شب میمومد می‌خوابید دست به سیاه و سفید نمیزد آخرم به شوهرم میگفت که طرف خانوادت باش

دلمه برگ انگور پیش غذا ، میشه از قبل درست کنی  آب هویج یا طالبی با بستنی خوبه  دسر هم پا ...

ممنون .عزیزم اما زیاد دلمه نمی تونم خوشمزه درست کنم😔

لبخند تو خلاصه تمام خوبیهاست😍😍لختی بخند خنده گل زیبات💑

پیش غذا سوپ شیر و قارچ 

دسر:ژله بستنی با تزئین میوه،کِرِم موز،ژله ی چند رنگ،اسلایس یخچالی،کیک،بستنی وانیلی و موز حلقه حلقه شده با گردوی خُرد شده هم خیلی خوشمزه میشه

برای ورود آب طالبی خوبه روز قبل هم میتونی آماده کنی

چای رو هم که یه ساعت بعد از غذا باید بیاری بنابراین شیرینی هم میخوای

ولی خداییش خیلی سخته این همه مهمون. از همین فردا باید شروع کنی

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم