شش ماه باهم بودیم سفرمونم یکی بود ولی اونقدر بهم سخت گذشت که انگار شصت سال باهاشون بودم خیلی سخته
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚♀️. فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
من هیچی اول خونه خریدیمو جهیزیمو چیدم بعد عروسی کردیم،ولی الان یکی دوماه بهار و کل تابستون خونیه پدر شوهرم میمونیم و بعد پاییز باز بر میگردیم خونه خودمون چون کشاورزی داریم و باغ و خونمون تو شهری ک زمینو باغ داریم نیست ولی زمین خریدیم تو همون شهر ک اگه خونه درست کنیم چهار ماهیو ک میرم اون شهر بریم خونه خودمون ایشالا