2821
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته:)

53 بازدید | 0 پست

خانما من همونیم که گفته بودم دارم مراحل طلاق رو طی میکنم ویه بچه هشت ماهه دارم.....

امروز بامامانم یه جروبحث شدید داشتیم... ازاون دعوای شدید وکتک کاری که خونه خودم شد وشوهرم بچمو برداشت رفت منم اومدم خونه مامانم اینا وبعدش بزور بچه شیرخوارمو تحویل گرفتم....امروز مشاور طلاق به من زنگ زده بود داشتم باهاش حرف میزدم که تموم کنین بره وفلان بچم زیاد حال نداشت نق نق میکرد باسر به مامانم اشاره کردم یه چنددقیقه نگهش داره صداش نیاد بفهمم دارم چی حرف میزنم توجه نکرد...منم اشتباه عوضش به طرف بگم بچمو بزور برداشت ازخونه رفت گفتم خودم اومدم وفلان چندماهه یه قرونم نداده هیچکاری نکرده خودشو راحت کرده...طرف اشتباه برداشت کرد گفت اگه خودت خواستی نمیشه که مامانمم یه جهنمی بپا کرد که نگو صداشو برد بالا که چی داری میگی احمق درست حرف بزن بگوکه کتکت زده وفلان الان میگن از سرتفریح برداشتی اومدی....منم دیوونه شدم که دو دقیقه نگهش نداشتی بفهمم چی میگم گند زدی به زندگیم هرکی زنگ میزنه مثل مشق بهم املا میگی اینو بگو اونو نگو من بچه نیستم که خودم بچه دارم نمیخوام فردا بهم توهین کنن مادرش کرده اصلا گوشش بدهکار نبود گوشی روگرفت رفت بازم کارخودشو کردبامشاور حرف زد منم دیوونه شدم باصدای بلند شروع کردم به دعوا پامو محکم کوبوندم به دیوار بخدا روانی شدم گفته بودم یکم درکم کنه اون پدرسگ خیلی رفته بود رومخم توخونمون بخدا روم تاثیر گذاشته اعصابم میدونم دیگه یمدت داغون میشه به همه گفتم یه چندوقت اخلاقامو تحمل کنن اگه زود عصبی شدم چیزی نگن بخدا درست میشم دست خودم نیست اما گوش نکرد بچم از اون دعواها به بعد عصبی شده ازصدا های بلند میترسه امروز بازم ترسید بخاطر صدای بلند کلی گریه کرد بدنش لرزید....الانم بچمو برداشتم آوردم اتاق تموم وسیله هامونو گذاشتم تو اتاق درشم بستم کسی نیاد از این به بعد دوتاییمون بمونیم بخدا دیگه نمیتونم😭😭😭طاقت ندارم گریه بچمو ببینم سالم به دنیاش آوردم اینا دارن مریضش میکنن بچم ازاین رو به اون رو شده اخه من چکار کنم الان باز عصبی شیرمیدم بچه شکمش دردمیکنه