2777
2789
عنوان

خانوما زود بیاید تو رو خدا

65 بازدید | 6 پست

فازیک ینی چی ؟ خیلی مهمه بدونم 

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

خب عزیزدلم یه سرچ بزن🙄😂

من دختری از جنس غم🙂💔زاده بدبختی ها و مشکلات دنیا🌍نمیدونم یهو چیشد از کجا شروع شد ولی تا به خودم اومدم دیدم وای، عمری به عشق و عاشقی این و ان خندیدم خدا چنان عشقی به سرم اورد که.... برای بهم رسیدنمون خیلی تلاش کردیم خیلی التماس کردیم زجه زدیم تا شاید دل سنگشون راضی شه مال هم شیم🙂💔ولی فایده ای نداشت،خود🌱کشی کردم دیگه دست کشیدم از این زندگی که قرار بود بی اون باشه ولی انگار خواست خدا نبود و دوباره برگشتم🥲انگار بالاخره بعد چهارسال خدا داشت بهم لطف میکرد،داشتم به عشق زندگیم میرسیدم که......💔🥀خدا مهربون ترین و بهترین حامی زندگیمو ازم گرفت😭حالاشدم مرده متحرک یه ادم که خالی از هر احساسی😓🪦میشه با اون دلای مهربونتون برای حاجتم یه صلوات بفرستید🙂🌱خدایا منتظر معجزه قشنگتم🙃🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزدلم یه سرچ بزن🙄😂

دقیق نمیارع

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
دقیق نمیارع

یه داروی ضد بارداری

گاهی مواقع هم برای منظم ساختن بعضی هورمونا استفاده میشه که از پیشروی سرطان سینه جلوگیری کنه

من دختری از جنس غم🙂💔زاده بدبختی ها و مشکلات دنیا🌍نمیدونم یهو چیشد از کجا شروع شد ولی تا به خودم اومدم دیدم وای، عمری به عشق و عاشقی این و ان خندیدم خدا چنان عشقی به سرم اورد که.... برای بهم رسیدنمون خیلی تلاش کردیم خیلی التماس کردیم زجه زدیم تا شاید دل سنگشون راضی شه مال هم شیم🙂💔ولی فایده ای نداشت،خود🌱کشی کردم دیگه دست کشیدم از این زندگی که قرار بود بی اون باشه ولی انگار خواست خدا نبود و دوباره برگشتم🥲انگار بالاخره بعد چهارسال خدا داشت بهم لطف میکرد،داشتم به عشق زندگیم میرسیدم که......💔🥀خدا مهربون ترین و بهترین حامی زندگیمو ازم گرفت😭حالاشدم مرده متحرک یه ادم که خالی از هر احساسی😓🪦میشه با اون دلای مهربونتون برای حاجتم یه صلوات بفرستید🙂🌱خدایا منتظر معجزه قشنگتم🙃🍃
یه داروی ضد بارداری گاهی مواقع هم برای منظم ساختن بعضی هورمونا استفاده میشه که از پیشروی سرطان سینه ...

مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی

مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی

فدات گل من💋🫂