2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه کمک نیاز دارم

65 بازدید | 10 پست

از خودم متعجبم که چرا واقعا سلیقم نمیکشه.

اینو بگم که بچه اولمه و دختره. موقعی که میرفتیم سیسمونی بخریم زیاد به این فکر نمیکردم که وقتی بخوام ببرمش بیرون چی باید تنش کنم. پنج تیکه هایی که گرفتم یه مدلش ساده‌ست برای تو خونه یه مدلش شیک تره با خودم گفتم برای بیرون استفاده میکنم. ولی الان هوا گرمه نمیشه پوشیدشون خیلی ضخیمه.

الان موندم چی بگیرم براش! برای مهمونی پیراهن خوشگل داره با ساق جورابی ولی برای بیرون رفتن نمیدونم.😕😕

شما چی تن بچه‌ی چهار ماهه میکردین وقتی میرفتین بیرون؟

عزیزم اونارو نپوشون زشته گناه داره اونا برا تو خونن یه رامپر خوشگل براش بخر سرچ کن اینستا رامپر بچگانه 

یا تو گوگول سرچ با ی هدبند خوشگل

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

سرهمی بپوشون اگه شهرتون گرمه سرهمی خنک

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه رامپر لختکیه😂😂 ماشالا پاهاش تپله دوست ندارم زیاد تو چشم باشه

نه اونا بادیه ک تا زیر پوشکه رامپر تا ساق پا هست 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

آهااا، ممنونم🌹 میرم دنبالش

تو اینستا سرچ کن و اینکه میتونی یه شلوارک لی بخری با ی تاپ سفید اینم خوب میشه ولی اگ رامپر پیدا کنی راحت تره