2777
2789
عنوان

قبول دارین این دنیا دیگه به درد نمیخوره؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 58 پست
اره  

چقددد خوب همین خوبه همیشه شاد باش

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ادم مسن اخرای عمرشه ولی جوون که یکیش من نمیدونم در اینده چی در انتظارمه بخونم بازم بجایی نمیرسم چرا؟چون پارتی بازی و پدرای پولدار اجازه نمیدن جوون فیشارش زیاده چون شرایط خودش و تلاش های بی وقفه مامان و باباشو فشارشو میبینه زده میشه دیگه

😂شما حتما یا تو این دنیا زندگی نمیکنین یا دلتون زیادی خجسته هست. یا یه مرفح  بی دردین

من ذاتا یکم بی خیال هستم و سنگ دل شاید بخاطر همینع

یوسف گم گشته بازآید به کنعان ، غم مخور      کلبه احزان شود روزی گلستان  ، غم مخور
نه والا من همچین حسی ندارم عاشق زندگیم  دوست دارم دو تا دیگه بچه بیارم

ایول بهت 

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

نه بدرد نمیخوره

حداقل واسه من

لحظه ای نیست که به مردن فکر نکنم🙂

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

چون مسنا خوشیاشون و کردن به پول و خونه و ماشین و اینا رسیدن الان دیگه دارن از زندگی لذت میبرن الان شوهرم که ۳۰ سالشه چه قدر دیگه باید کار کنه تا بتونه خونه بخره ماشین بخره با حقوق ۸ تومن ۹تومن مگه چند سالم میتونه کارکنه  بعد اگرم پول پس انداز کنیم تا ما بیایم برسیم به پول خونه و ماشین اونا هزار برابر میشن 

خستتتتته اممممم 😞😞😞

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
دنیا و خدا تقصیری ندارن آدما به درد نمیخورن آدما نمیزارن اعصاب آدم راحت باشه همش کینه بخا حسادت زم ...

کاملا همینه ...چون مشکل ما آدماییم وگرنه این همون دنیاست 🙂