2777
2789

دخترا سلام

بالاخره این بخش خوب است بدانید توی امتحان نهایی میاد یا نه؟

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول کتاب نوشته کجاها میاد ولی این قسمت نمیاد

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
تو بقیشا حالا بخون...

همینو بگووووووو

چقدر زیاده مباحثش من مردم تا رسیدم فصل ۳ رو تموم کردم تستاش و نکات و مباحثش رو خوندم کنکوری و امتحان نهایی....چه خبره خدایی...از هر دری سخنی...یه چیز سطحی گفته و رد شده رفته یه چیز دیگه گفته ولی بیااااااا بخون

آخه ۲۰ میخوام  گفتم بپرسم

بچه ها ی سوال ممنون میشم جواب بدید سوابق تحصیلی و معدل درسای عمومی فقط مال سال دوازدهم مهمه یا کل پایه ها؟؟ لطفا جواب بدید من هنگم

دیر اومدی.زود به قلبم نشستی،اما زود هم رفتی:)🖤
بچه ها ی سوال ممنون میشم جواب بدید سوابق تحصیلی و معدل درسای عمومی فقط مال سال دوازدهم مهمه یا کل پا ...

فقطدوازدهم

همیشه همینع من یازدهمم و فیزیکم 15 شده مال دهم اونا رو باید ترمیم کنم یا نه

اگه امسال و سال دیگه کنکور میدی نه فقط دوازدهمه 

سال بعدش یازدهمم اضافه میشه سال بعدترش دهمم اضافه میشه

اگه کنکوری هستی هر طور شده بخون امسال یا سال دیگه قبول بشی تموم بشه بره ترمیم واسه دوازدهم بزن

اگه امسال و سال دیگه کنکور میدی نه فقط دوازدهمه  سال بعدش یازدهمم اضافه میشه سال بعدترش دهمم ا ...

من یازدهم و بزرگسالان میخونم احتمالا سال دیگ بتونم کنکور بدم 

دیر اومدی.زود به قلبم نشستی،اما زود هم رفتی:)🖤
من یازدهم و بزرگسالان میخونم احتمالا سال دیگ بتونم کنکور بدم 

ببین از همیننننننن الان بشین بخون واسه کنکورت امتحانات یازدهم رو بترکون و از تابستون بخون که سال دیگه قبول بشی

زیاد هم تست بزن از تابستون که شروع کردی