2777
2789

پیج میشناسید بهم معرفی کنید یا از کجا بیارم که هم قیمتش خوب باشه هم کیفیتش.چکار کنم که فروش داشته باشم.کمک کمک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت شو نمیدونم ولی Poshak_delvan_orgتو اینستاگرام پیج هم مال کاربرای نی نی سایته ،کاربر شهناز افشار 

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
ممنونم عزیزم.شما فروشگاه دارید یا نه

نه چند روز پیش گفته بود فالوم کنید

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)

سلام خاهر ببخشید سوالی ازت داشتم 

راسش من یه ماهه بینیمو عمل کردم از ظاهرش راضی ام ولی همش از عارضه هایی که میگن میترسم 

هنوز گرفتگی و کیپی یکم دارم و همش میترسم درست نشه 

حتی از استرس بهم حمله دست میده 

خاسم تجربتو بگی بهم ادم کی با بینیش حس راحتی میکنه و درگیریش کم میشه این یه ماهو درگیر گوش و پاک کن و دستمال بودم واقعا. کلافه شدمو پشیمون 🥺🥺ممنون میشم اگه یادت میاد از نقاهتت بگی برام 

سلام خاهر ببخشید سوالی ازت داشتم  راسش من یه ماهه بینیمو عمل کردم از ظاهرش راضی ام ولی همش از ...

یک ماه زوده عزیزم درست میشه.اولشه هنوز ورم هست.من بعد یکسال ورمش خوابید کامل و شکل دلخواهم شد .تا یکسال از شکلش ناراضی بودم.هیچ عوارضی نداره خوشگلم.ورمش که بخوابه بینیت هم باز میشه.غصه نخور .درست میشه♥️

اجی نمیدونم چطوری منظورمو برسونم ولی انگار با دماغم راحت نیسم 

عشقم اولشه.ورمش برطرف شه راحت میشی و باز میشه بینیت.عجله نکن .منم عین تو بودم .و شاید هم بدتر از تو من از شکل بینیم هم اولش خوشم نمیومد. تا یکسال از بینیم خوشم نمیومد.بعد یکسال خوب شد و قیافم خیلی تغییر کرد