2777
2789

سلام عزیزان وقتتون بخیر 

دختری هستم ۲۲ ساله کارشناسی میخونم و دوساله با آقایی آشنا شدم اوایل واسه همفکری و گزارشات موضوعات علمی به هم پی ام میدادیم ایشون از نظر خانواده واقعا اصالت دارن و با فرهنگ و آروم هستن و خود آقا پسر ،پسر به دور از حاشیه پاک و وفا دار هستن چیزی پنهون نداره و گذشته روشنی داره و تمامامیشناسمشون توی این مدت دوسال فقط به ما آرامش و حس با ارزش بودن داده هیچوقت منو مقایسه نکرده تا الان دستش به نامحرمی نخورده 

خودمم با اینکه خیلی بروز هستم اما تا الان دستم به نامحرمی نخورده 

ایشون حسابدار شرکتی توی چین هستن و ماشین پارس و خونه ای که مادر و خواهرش نشستن و میگه دلم نمیخواد اونجا زندگی کنیم یه واحد میخرم و یه زمین ارث پدری دارن 

از اونجایی که احساساتمون کم کم شکل گرفت و ایشون با هزار دردسر اومدن خواستگاری پدرم هیچ بهونه نتونست بیاره جز اینکه از من آقا پسر ۴ الهی ۵سانت کوتاه ترن 

و برنامه زندگی شو دوس داره خارج از ایران بچینه

تعداد رای : 6
نظرسنجی
آره خیلی مهمه
0
0%
نه مهم نیست مهم آرامشه
6
100%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش نه چون آرامشی بهم داده که هیچکس بهم نداده بود  و همچین آقایی رو اطرافم ندیدم

خوب پس مشکلی نداره. اصلش اینه که خودت احساس بد نداشته باشی. فقط احیانأ که برای فرار از جو خونه یا زندگی در خارج نمیخوای با این آقا ازدواج کنی؟