2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه؟ فامیل هستید؟

۲۹ سالمه 

نه اصلا فامیل نیستیم توخونواده هامونم سندروم نداریم

خواهرمم دقیقا موقع بچش همین جوری شدهمینوزدن براش

ای گمشده در رویا جادوکن وپیداشو.من تشنه ی دیدارم اغوش محیا شو🥲💚
۲۹ سالمه  نه اصلا فامیل نیستیم توخونواده هامونم سندروم نداریم خواهرمم دقیقا موقع بچش همین جور ...

البته اینا قطعی نیست، مخصوصا این آزمایشات، منم برای بچه خودم خیلی چیزهای عجیب و غریب تجربه کردم، در نهایت آمینیوسنتز دادم و خیالم راحت شد، در هر حال دکترتون دقیق راهنمایی میکنه، ولی گزینه ها همینایی هست که گفتم یا این که ریسک زیادی کنید و توجه نکنید که واقعا درست نیست

... و من به تو ایمان دارم...
البته اینا قطعی نیست، مخصوصا این آزمایشات، منم برای بچه خودم خیلی چیزهای عجیب و غریب تجربه کردم، در ...

هرچی دکتربگه همونکارومیکنم فقط دارم ازنگرانی میمیرم

هرچی دکتربگه همونکارومیکنم فقط دارم ازنگرانی میمیرم

میدونم چی میگی، من خودم اینقدر چیزهای وحشتناک در اون دوران تجربه کردم که نگو، حال شما رو خوب میفهمم، توکل به خدا، فقط نگرانی رو سعی کن از خودت دور کنی که بدترین هست براتون

... و من به تو ایمان دارم...
میدونم چی میگی، من خودم اینقدر چیزهای وحشتناک در اون دوران تجربه کردم که نگو، حال شما رو خوب میفهمم، ...

برام دعاکنین توروخدا خیلی نگرانم 

توکل به خدا خودش داده خودشم مواظبش باشه الهی😔