2777
2789
عنوان

فوریی💥

49 بازدید | 3 پست

مختصر بگم من دهمم رشتم انسانیه میخام برم طراحی دوخت کتاب درسیش رو باید امتحان بدم  قبول شم اصن میشه بری طراحی دوخت یا نه؟چون من هیچی از طراحی دوخت بلد نیستم؟؟

خرج ڪن عشق ڪن، پولت بر میگرده اما عمرت نہ! :)

پودمان و کارهای عملیش رو فک کنم باید انجام بدی

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کارهای عملیشو ک بلد نیستم باید چیکار کنم🤔

فیلماش رو ببین یا از کسایی ک تو این رشته بودن راهنمایی بگیر ولی هزینه هاش خیییلی زیاده میتونی از پسشون بر بیای؟

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁