2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من دوست صمیمی نداره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 186 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوستام ازم دور شدن در حد چت فقط ماهي ي بار

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

من پنج شیش تا دارم هر هفته هم میریم بیرون

پسره من همیشه تنهاس نمیتونه دوس پیدا کنه کم حرف و خجالتیه .چجوری میتونه چند تا دوست خوب پیدا کنه.شاگرد اول کلاس ششمه ولی من همش نگرانشم و ناراحتشم چون خیلی دوست داره که با همه دوس باشه اما نمیتونه ارتباط بگیره

کاربری جدیدمه.من از سال ۹۰ اینجام❤️🥰✋
من داشتم خیلی هم داشتم کلا شخصیتی دارم ک با وجود درونگرا بودنم افراد خیلی بهم جذب میشن ولی همشونو ...

منم اینجوری شدم ولی گاهی خلاء دوست صمیمی رو حس میکنم یه آدمی که بتونی همه حرفاتو بهش بزنی،باهاش بری بیرون،هر پقت حالت خوب نیست بیاد پیشت و…

منم ندارم خیلی آرزوش به دلم مونده دوس دارم درد و دل کنم صرفا مجبورم اینجا بگم

وای منم خیلی سخته ادم بریزه تو خودش به مامانم میگ انگار ازم اتو میگیره😑😑😑🤦🏻‍♀️بیایید باهم دوست شیم

من پنج شیش تا دارم هر هفته هم میریم بیرون

الان داری پز میدی ؟ :///

اصن این سایت خانوماست‌ نه پسر بچه 😑

خدایا دنیات اصلا قشنگ نیست🙂آرزو هایی انتخاب کردم که رسیدن بهشون از محالاته‌ ... ولی فقط فکر کردن به  همون آرزوها و سناریو ساختن هرشب باهاشون‌ با اینکه میدونم نمیرسم بهشون امید زندگیمه‌ :'-)